Universitatea Craiova

A inceput numaratoarea inversa pentru Mititelu

Adrian Mititelu a intrat in termenul limita in care trebuie sa plateasca datoriile catre terti. Mititelu trebuie sa faca rost de aproximativ 200 de mii de euro pana miercuri, pentru ca altfel va pierde la masa verde partida cu Steaua. Iata aici care ar putea fi salvarea lui Mititelu si numele celorlalte trei echipe aflate intr-o situatie similara.
Patronul clubului din Banie poate incasa o adevarata lovitura la mijlocul saptamanii viitoare. Aflat la fundul sacului, Mititelu este in pericol sa piarda la masa verde meciul cu Steaua, daca nu face rost urgent de 200 de mii de euro.

Mititelu trebuie sa ii plateasca 90 de mii de euro lui Florin Soava, 45 de mii de euro lui Peter Merlier, 50 de mii catre FC Caracal si inca 35 de mii de euro catre LPF.

Un total de 220 de mii de euro care inseamna dreptul de a disputa prima partida oficiala din 2011, impotriva Stelei.

Salvarea vine de la Wobay?


"Unde sunt banii pe Wobay?" - a intrebat public Victor Piturca, fostul manager general al clubului din Banie. Universitatea Craiova l-a vandut pe Wobay la Lankaran pentru 325 de mii de euro, insa nimeni nu stie ce s-a intamplat cu banii.

Cum clubul din Banie are conturile blocate de Fisc, acestia nu puteau fi folositi decat pentru plata salariilor restante. Lucrul acesta nu s-a intamplat, deoarece banii catre salarii au provenit din drepturile tv.

Victor Piturca sustine insa ca banii de la Khazar Lankaran au ajuns intr-un alt cont, care nu este controlat de Fisc. Daca acest lucru s-ar fi intamplat, Universitatea Craiova si-ar putea plati datoriile si ar evolua impotriva Stelei, duminica viitoare.

Emotii pentru alte trei echipe

In aceeasi situatie cu Universitatea Craiova se mai afla alte trei echipe din Liga 1 - Pandurii, Rapid si Unirea Urziceni.

Rapid are datorii de aproximativ 400 de mii de euro, Pandurii de 600 de mii de euro, iar Unirea Urziceni de aproximativ 200 de mii de euro.

Oficialii celor trei echipe au dat insa asigurari ca vor plati datoriile pana la termenul limita.

Onlinesport


A inceput numaratoarea inversa pentru Mititelu