Universitatea Craiova

Mititelu ii ameninta pe fugarii lui Piti cu puscaria

Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, i-a amenintat cu puscaria pe Valerica Gaman si Stefan Barboianu, in cazul in care nu vor reveni in Banie pana luni.
"Este vorba de fals si uz de fals, va fi o pedeapsa importanta! Este foarte usor sa facem o plangere impotriva lor. Deocamdata nu ma grabesc, deoarece le-as face rau lor si familiilor lor. E foarte grava o acuzatie de fals si uz de fals. Degeaba as retrage eu plangerea ulterior, infractiunea ramane", a spus Mititelu la sportro.

Mititelu face apel si la familiile jucatorilor, transmitandu-le ca asteapta pana luni pentru a vedea daca face plangere impotriva lor sau nu.

"Le dau termen pana luni. Daca nu sunt retrase actele, incepand de luni incolo nimeni nu mai poate sa imi impute nimic. Piturca i-a bagat intr-un joc mocirlos si urat. Sa nu uite ca eu sunt cel care a avut incredere in el si i-am ajutat sa ajunga la aceasta pozitie. Ii rog pe parintii acestor copii sa constientizeze ca fiii lor risca sa ajunga din niste fotbalisti talentati niste infractori", a adaugat Mititelu.

Onlinesport


Mititelu ii ameninta pe fugarii lui Piti cu puscaria