Universitatea Craiova

Prepelita: "Venirea domnului Piturca ne-a dat multa incredere"

Mijlocasul Andrei Prepelita a declarat, sâmbata, dupa victoria, cu scorul de 1-0, obtinuta de Universitatea Craiova în meciul cu Sportul Studentesc, ca jucatorii craioveni au fost motivati de recenta venire a lui Victor Piturca la conducerea tehnica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o victorie muncita. Am alergat poate cel mai mult în acest meci de la începutul campionatului, am dominat jocul de la un capat la altul. Sportul nu a avut nicio ocazie, iar noi 5-6 foarte clare. Venirea domnului Piturca ne-a dat multa încredere. Cred ca este si norocos, dar în primul rând este foarte foarte priceput. Avem mai multa încredere în noi, s-a schimbat starea de spirit. Erau niste probleme care s-au rezolvat sau se vor rezolva pe parcurs", a spus Prepelita.

Atacantul Mihai Costea spera ca Universitatea Craiova sa mai obtina victorii. "Domnul Piturca ne-a spus ca e o victorie muncita si ne-a felicitat. Ne-a spus sa o tinem tot asa. Speram sa vina si altele. Putem spune ca a venit si cu norocul, daca am înscris în minutul 90. Le multumesc suporterilor, au fost fantastici", a afirmat Costea.

Jucatorul Alex Piturca s-a declarat încântat de rezultat: "Este o bucurie foarte mare, o victorie venita dupa multa vreme. Am câstigat trei puncte foarte importante. Cred ca am avut si noroc din moment ce am câstigat în ultimul minut, însa am dominat jocul. E o atmosfera buna la echipa si speram s-o tinem tot asa".

Formatia Universitatea Craiova a învins, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sportul Studentesc, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, primul de la revenirea lui Victor Piturca pe banca tehnica si prima victorie pentru gruparea craioveana în acest sezon.

Mediafax



Prepelita: "Venirea domnului Piturca ne-a dat multa incredere"