Universitatea Craiova

Suporterii Universitatii Craiova il asteapta acasa pe Piturca. Vezi ce mesaj i-au transmis

Aproximativ 35 de suporteri ai echipei Universitatea Craiova, membri ai Peluzei Sud, au afisat, luni seara, un banner la stadionul Ion Oblemenco, dupa ce finantatorul Adrian Mititelu a anuntat ca sunt sanse mari ca Victor Piturca sa devina manager general la gruparea olteana.
"Piturca un nume care cere performanta, pentru asta oltenii tai te asteapta acasa", au scris fanii Universitatii pe un banner afisat la poarta principala a stadionului din Craiova.

Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca sunt sanse mari ca Victor Piturca sa devina manager general la gruparea olteana. "Sunt sase mari ca Victor Piturca sa vina manager general la Universitatea Craiova si sunt optimist. Sper sa se rezolve toate detaliile in cel mai scurt timp", a spus Mititelu, dupa ce s-a intalnit, luni, la Bucuresti, cu fostul selectioner.

Finantatorul clubului oltean a anuntat, duminica, demiterea tehnicianului Aurel Ticleanu, dupa remiza inregistrata in partida cu Astra, scor 2-2, disputata la Ploiesti, in etapa V-a a Ligii I.

Victor Piturca a pregatit echipa Steaua in primele trei etape ale Ligii I, parasind formatia in urma unor neintelegeri cu Gigi Becali.

Mediafax


Suporterii Universitatii Craiova il asteapta acasa pe Piturca. Vezi ce mesaj i-au transmis