Universitatea Craiova

Apel disperat din Australia

De trei luni si jumatate, Michael Baird si Josh Mitchell, fostii jucatori ai Universitatii Craiova, traiesc o adevarata drama. Neplatiti de luni bune de catre Adrian Mititelu, cei doi s-au intors in tara natala, insa patronul oltenilor le pune bete in roate si nu vrea sa le ofere cartea verde. Baird a ajuns la capatul rabdarii si rupe tacerea, acuzandu-l dur pe Adrian Mititelu.
La mijlocul lunii aprilie, Baird si Mitchell au purtat o discutie cu Adrian Mititelu, la capatul careia si-au reziliat contractul. Ei nu vazusera nici un ban pe 2010, iar Mititelu le-a transmis ca nu mai poate sa le suporte salariile.

Cei doi au ajuns la Perth Glory, in tara natala, insa nu pot debuta intr-un meci oficial deoarece Adrian Mititelu nu vrea sa le ofere cartea verde.

Baird si Mitchell au depus memorii la FIFA pentru a-si recupera banii restanti, iar acest lucru l-a scos din sarite pe Mititelu. Universitatea Craiova ar putea avea din nou interdictie la transferuri, pentru ca Mititelu nu mai are bani sa plateasca.

"Faptul ca nu am primit banii nu mai este atat de important. Cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa joc, in conditiile in care Mititelu este perfect constient de ceea ce face. Nu cred ca ar trebui sa i se permita asa ceva! De ce nu putem sa jucam? Am urmat toti pasii legali, nu ne-a platit si am plecat. Sper ca totul sa se incheie cat mai rapid, este un adevarat cosmar! Nu doar noi aveam probleme cu banii la Craiova, ci toata echipa. La un moment dat i-am spus lui Mititelu ca ne ajunge si ca plecam daca nu ne plateste. A fost de acord, dar acum ne creaza probleme", s-a plans Baird.

Chiar daca este deranjat de comportamentul lui Adrian Mititelu, Baird spune ca s-a simtit bine in cei aproape patru ani petrecuti in Romania.

"Atmosfera a fost incredibila, iar din punct de vedere fotbalistic simteam ca se dorea mereu un progres", a conchis Baird.

Onlinesport


Apel disperat din Australia