Universitatea Craiova

Mititelu: "Am castigat cu noroc, m-as fi bucurat si pentru un punct"

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, sâmbata, ca echipa sa a câstigat cu noroc meciul cu Rapid, scor 1-0, precizând ca l-ar fi bucurat si o remiza în etapa a XXIV-a a Ligii I.

"Au fost trei puncte de care aveam nevoie ca de aer. Traditia se confirma, ca de obicei de când sunt suporter al Universitatii Craiova si de când am venit la echipa, atunci când ne-a fost mai greu am gasit puncte la Rapid si Sportul. Îmi pare rau pentru Copos, ca e ziua lui azi. Am câstigat cu noroc, m-as fi bucurat foarte mult si pentru un punct, dar si alta data am pierdut cu ghinion. Pe undeva s-a compensat. O victorie de moral, foarte importanta", a spus Mititelu.

Mihai Costea considera ca un egal ar fi fost echitabil. "Am jucat si pentru Florin (n.r. - Florin Costea, operat, vineri, la genunchiul stâng), am avut si noroc. Un egal era echitabil. Sa câstigi în Giulesti este fenomenal. Si Rapid are echipa foarte buna, nu cred ca a iesit din lupta pentru titlu", a precizat fotbalistul.

Jucatorul Eugen Trica i-a dedicat victoria lui Florin Costea. "Bineînteles ca aceasta victoire o dedicam si lui Florin, îi uram multa sanatate si îl asteptam înapoi. Rapid nu a iesit înca din lupta pentru titlu. Si acum doi ani CFR a avut distanta foarte mare când s-a reluat campionatul, si Steaua a fost aproape sa i-l sufle. Noi avem mult de muncit pentru a iesi din zona retrogradarii. Daca vom avea un arbitraj la fel de bun ca în aceasta seara, atunci putem bate pe oricine", a mentionat Trica.

Formatia Rapid Bucuresti a pierdut, sâmbata, pe teren propriu, în fata echipei Universitatea Craiova, scor 0-1 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a Ligii I.

Mediafax



Mititelu: "Am castigat cu noroc, m-as fi bucurat si pentru un punct"