Universitatea Craiova

Wotte: "Un egal era un rezultat mai echitabil"

Antrenorul formatiei Univeristatea Craiova, Mark Wotte, a declarat, sâmbata, într-o conferinta e presa, ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil în partida cu Rapid, câstigata de echipa sa, cu scorul de 1-0, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

"Sunt foarte, foarte bucuros pentru cele trei puncte. Probabil ca un egal era un rezultat mai echitabil, pentru ca Rapidul a jucat astazi la victorie si s-a aruncat în atac, lasând multe spatii pe finalul jocului. (...) În primele 20 de mibnute ne asteptam la o ofensiva puternica a Rapidului si tocmai de aceea am pregatit defensiva foarte bine. Daca Helder a fost inexistent în acest meci, înseamna ca am si facut o treaba buna acolo", a spus Wotte.

Referindu-se la evolutia unora dintre jucatorii sai, Wotte a spus: "Gângioveanu a jucat foarte bine în ultima vreme si ma bucur ca, în sfârsit, a reusit sa marcheze, dar trebuie remarcata si pasa lui Trica, un juncator foarte important, care, pe final, ne-a ajutat cu experienta lui si, pâna la urma, asta cred ca a facut diferenta. Vreau sa dedic victoria lui Florin Costea. Fratele sau (n.r. - Mihai Costea) cred ca a avrut sa arate astazi prea multe si a fost lipsit si de sansa. Gaman si liev au fost un adevarat zid în apararea noastra, au evoluat foarte bine, mai ales în repriza a doua, iar eu sunt un antrenor fericit, pentru ca în ultimele patru meciuri am obtinut noua meciuri. Cred ca în prima repriza mai puteam marca o data, la ocazia lui Dina. El este un jucator foarte valoros pentru noi, însa, astazi, a fost lipsit de luciditate în fata portii".

Mark Wotte a precizat ca se confrunta cu probleme din cauza jucatorilor Andrei Prepelita, Mihai Dina si Silviu Lung jr., care vor lipsi în partida cu FC Timisoara, din etapa viitoare a campionatului. "Din pacate, avem probleme pentru meciul cu Timisoara, când ne vor lipsi trei jucatori importanti: Prepelita, Dina si Lung, care vor fi suspendati. Vom cauta solutii pe banca si, cu siguranta, vom gasi jucatori cu care sa-i înlocuim", a mentionat antrenorul.

Întrebat daca Universitatea a scapat de retrogradare în urma victoriei cu Rapid, Mark Wotte a raspuns: "Mai avem mult. Suntem pe drumul cel bun însa, deocamdata, nu ne-am salvat. Mai avem nevoie de meciuri bune, însa trebuie tinut cont si de faptul ca echipa noastra este foarte tânara. Duipa cum s-a vazut si astazi, când am folosit cinci jucatori de 20-21 de ani".

Formatia Universitatea Craiova s-a impus, sâmbata, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în fata echipei Rapid Bucuresti, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat Cosmin Gângioveanu, în minutul 90+2.

Mediafax



Wotte: "Un egal era un rezultat mai echitabil"