Universitatea Craiova

Barboianu si-a cerut scuze pentru cartonasul rosu primit cu Pandurii

Mijlocasul Universitatii Craiova, Stefan Barboianu, si-a cerut scuze fata de coechipieri ca i-a lasat cu un om mai putin pe teren la meciul cu Pandurii, de luni, din etapa a XX-a a Ligii I (scor 0-0), el fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vreau sa le multumesc colegilor mei, pentru ca m-au ajutat când eram cu moralul la pamânt si nu ma simteam foarte bine. Pâna la urma am scos acest punct si vreau sa îmi cer scuze în fata tuturor pentru cartonasul rosu pe care l-am luat. A fost o faza foarte confuza, nu ma asteptam la acel contraatac. Nu-mi aduc exact aminte în ce zona a terenului eram, stiu doar ca eram aparator si puteau sa ne dea gol. Este un punct câstigat, mai ales ca am jucat în 10 oameni. Urmeaza jocul cu Brasovul, unul foarte greu, dar care trebuie câstigat, pentru a scapa din acea zona", a mentionat Barboianu.

Mijlocasul Andrei Prepelita a precizat ca jucatorii echipei craiovene nu sunt suparati pe Barboianu pentru eliminarea sa de la meciul de la Târgu Jiu: "Nu suntem suparati pe Barboianu, chiar m-am dus la el în vestiar si i-am spus ca am jucat si pentru el. Asa trebuie, când greseste cineva, sa ne scoatem unul pe celalalt, sa fim o echipa. La acea faza, cred ca a aproximat gresit traiectoria mingii, dar greseli se fac. Toata lumea greseste. Ne asteapta un meci greu cu Brasov. Pentru noi, toate meciurile de acum înainte sunt grele. Cred ca nu am jucat chiar asa rau sa luam doar un punct în trei etape".

Stefan Barboianu a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu, în minutul 29 al meciului Pandurii - Universitatea Craiova, dupa ce a primit al doilea cartonas galben pentru un hent comis la mijlocul terenului.

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I.

Mediafax



Barboianu si-a cerut scuze pentru cartonasul rosu primit cu Pandurii