Universitatea Craiova

Nicolo Napoli: "Recuperam puncte in etapele urmatoare, eu cred in echipa asta"

Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat luni, pentru NewsIn, ca nu este suparat pentru ca nu a debutat cu o victorie pe banca Stiintei si s-a aratat increzator ca jucatorii sai vor recupera in etapele urmatoare punctele pierdute cu "U" Cluj.


"Chiar daca nu am castigat primul meci de la revenirea mea la Craiova, contra ultimei clasate, sunt multumit de modul cum au raspuns baietii cerintelor mele si cred ca putem recupera in urmatoarele etape. Eu cred in echipa asta. Mai avem insa destul de mult de lucru, unii dintre jucatori nu au evoluat pe posturile pe care erau obisnuiti si nu au avut sarcinile dinainte, asa ca este normal sa nu dea randamentul maxim. In plus, ne-am confruntat si cu unele absente", a declarat Napoli.

Universitatea Craiova si Universitatea Cluj au terminat vineri la egalitate, scor 1-1, in primul meci al etapei a 11-a a Ligii I, intr-o partida in care s-au consemnat debuturile antrenorilor Nicolo Napoli si Gheorghe Multescu pe cele doua banci tehnice.

Tehnicianul italian al Universitatii a afirmat ca lipsa unor jucatori importanti s-a simtit, dar ca o data cu revenirea in teren a acestora, echipa din Banie va arata o alta fata in partidele urmatoare. "Din pacate, l-am pierdut pe Prepelita, care s-ar putea sa nu evolueze o perioada mai indelungata, dar vor reveni Andrei Ionescu, care se antreneaza normal, capitanul Ciuca si Wobay, asa ca voi avea de unde sa aleg pentru meciul de la Galati. Daca vom obtine un rezultat bun cu Otelul, vom privi altfel meciurile viitoare cu Steaua, Poli si Dinamo", a precizat Napoli.  

Jucatorul Universitatii Craiova, Andrei Prepelita, a simtit dureri in minutul 58 al partidei cu Universitatea Cluj, fiind schimbat cu Dina. Accidentarea mijlocasului Stiintei pare a fi mai grava decat se credea initial, acesta fiind suspect de ruptura fibrilara. "Va face o radiografie pentru a vedea cat de grava este accidentarea sa, sa speram ca e cat mai mica. Este suspect de ruptura fibrilara, dar numai radiografia va spune daca e asa sau nu. Oricum, la Galati, suta la suta nu va juca, atat pot spune acum. Sa speram ca nu o sa stea mai multe meciuri”, a spus doctorul Universitatii, Claudiu Stamatescu.

NewsIn



Nicolo Napoli: "Recuperam puncte in etapele urmatoare, eu cred in echipa asta"