Universitatea Craiova

Mititelu e gata sa ofere 2-3 milioane de euro pentru un atacant

Presedintele Consiliului Director al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, ca nu este interesat sa faca achizitii in iarna, el fiind dispus totusi sa ofere 2-3 milioane de euro pentru un atacant .

"Nu imi cereti jucatori, pentru ca nu mai vine nimeni. Sunt interesat doar de un atacant de viteza, care sa aiba maximum 23 de ani si pe care sunt dispus sa dau si doua-trei milioane de euro. Atat, in rest nu mai vine nimeni. Am facut transferuri de 1,8 milioane de euro in vara si veti vedea ca sunt certitudini. Dilevski isi va reveni in maximum doua saptamani, Prepelita va intra si el in angrenajul echipei, dar a avut aceste accidentari, iar Tanasa a demonstrat ca este un jucator foarte bun”, a afirmat Mititelu.

Oficialul craiovean a adaugat ca spera ca portarul Mircea Bornescu sa apere poarta Universitatii la meciul cu Otelul Galati, din etapa a XII-a a Ligii I. "Mircea este un portar care pune mult la suflet si nu-i vine sa creada ca a fost nedreptatit in halul acesta. Eu cred ca suspendarea lui Mircea este un abuz, iar Comisia de Apel va judeca asa cum trebuie. Mircea trebuie sa reintre pe teren de la meciul cu Otelul Galati. Oricum, am vorbit si cu Banica, el este in forma, iar la acea faza a avut ghinion. L-am iertat cu totii pe Nicusor, are nevoie de increderea noastra
si sunt sigur ca a trecut peste acest moment", a declarat Mititelu.

Portarul Mircea Bornescu a fost suspendat sase etape pentru ca la partida cu Gloria Bistrita, din etapa a X-a, l-a accidentat pe atacantul Cristian Coroian. Apelul formulat de Universitatea Craiova impotriva acestei decizii va fi analizat miercuri.

Mediafax



Mititelu e gata sa ofere 2-3 milioane de euro pentru un atacant