Unirea Urziceni

Stelea: "Imi voi cauta un nou angajament"

Portarul Unirii Urziceni, Bogdan Stelea, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca isi va cauta o noua echipa la care sa joace, intrucat oficialii gruparii ialomitene nu i-au propus prelungirea contractului, desi fotbalistul si-a fi dorit acest lucru.
"Eu mi-am exprimat dorinta de a continua. Dansii nu au vorbit cu mine absolut nimic legat de continuitatea mea la Urziceni", a spus Stelea dupa care a adaugat: "Din moment ce nu mi s-a comunicat nimic, nu pot decat sa inteleg ca intr-o proportie foarte mare numai sunt dorit la echipa".

Referitor la declaratia lui Victor Piturca, in legatura cu Bogdan Lobont si Marius Popa, despre care a spus ca au sanse sanse egale de fi titulari la EURO 2008, fostul goalkeeper al nationalei a precizat: "Cei doi sunt cei mai buni portari din Romania. Selectionarea lor in lotul pentru EURO demonstreaza valoarea lor".

Altfel, fostul international roman a subliniat ca-si doreste sa mai joace cel putin un an, dupa care se pregateste sa debuteze in cariera de antrenor, dupa ce in vara lui 2007 a obtinut Licenta PRO.

In varsta de 40 de ani, Bogdan Stelea a aparat in 23 din cele 24 de jocuri pe care Unirea Urziceni le-a disputat in editia 2007/2008 a Ligii I. Fostul goalkeeper al nationalei s-a transferat la gruparea ialomiteana in 2006, dupa ce a plecat liber de contract de la Otelul Galati.

NewsIn


Stelea: "Imi voi cauta un nou angajament"