Unirea Urziceni

Grigore: "Unirea Urziceni va avea nocturna in cel mult doua saptamani"

Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca stadionul Tineretului, pe care echipa pregatita de Dan Petrescu disputa meciurile de pe teren prorpiu, va fi dotat cu instalatie de nocturna "in cel mult doua saptamani".

"Lucrarile sunt aproape finalizate. Stalpii sunt montati, doar trebuie sa-i ridicam, iar puterea instalatiei este de 1400 de lucsi, asa cum prevede regulamentul. Nu ne-am gandit la ce meci vom inaugura nocturna, insa, in mod cert, in maxim doua saptamani vom face primele probe. Meciul cu Steaua, din Cupa Romaniei se va juca in nocturna", a spus Grigore.

Unirea Urziceni va fi a 11-a formatie din Liga I care va putea sustine in nocturna meciurile de pe teren propriu, dupa CFR Cluj, Poli Stiinta Timisoara, Dinamo, Rapid, Steaua, Ceahlaul Piatra Neamt, Dacia Mioveni, Universitatea Cluj, Farul Constanta si Politehnica Iasi.

Stadioanele pe care evolueaza echipele Universitatea Cluj, Gloria Bistrita, Otelul Galati, UTA Arad, Pandurii Targu Jiu, Gloria Buzau si FC Vaslui sunt singurele din Liga I care nu au instalatie de nocturna.

Mediafax



Grigore: "Unirea Urziceni va avea nocturna in cel mult doua saptamani"