U Cluj

Adrian Cristea: "Nu ne asteptam, am crezut in noi, am riscat si am reusit"

Mijlocasul Adrian Cristea a declarat, marti, ca jucatorii Universitatii Cluj nu se asteptau sa obtina o victorie atât de clara în meciul cu Gloria Bistrita, câstigat cu 4-2, desi formatia clujeana a evoluat în inferioritate numerica timp de 62 de minute si era condusa la pauza cu 1-0.
"Dupa o prima repriza nu prea reusita, am revenit, de obicei se întâmpla când ramâi cu un om în minus. Nu ne asteptam, am crezut în noi, am riscat si am reusit", a spus Adrian Cristea.

La rândul sau, atacantul Claudiu Niculescu, care a fost schimbat în minutul 36, dupa ce Delgado a fost eliminat, a declarat ca aceasta victorie a adus liniste la echipa. "La pauza ne-am motivat extraordinar, le-am spus si eu sa aiba încredere în ei ca pot întoarce rezultatul si ne-a iesit. A fost o presiune foarte mare, dar acest rezultat ne aduce acum liniste", a spus jucatorul.

Antrenorul secund al formatiei clujene, Dragos Radu, a precizat ca Universitatea este "pe drumul cel bun". "Am continuat jocul bun facut cu Dinamo, am vazut daruire si concentrare din partea jucatorilor si îi felicit. Suntem pe drumul cel bun. Gloria ne-a pus probleme, dar jucatorii nostri au facut ce trebuia atât pe faza ofensiva, cât si defensiva", a spus tehnicianul.

Echipa Universitatea Cluj a învins, marti, în deplasare, cu scorul de 4-2 (0-1), formatia Gloria Bistrita, într-un meci contând pentru etapa a 24 -a a Ligii I.

Golurile echipei Gloria au fost marcate de Cafasso '19, '68, în timp ce pentru Universitatea Cluj au punctat Adrian Cristea '52, '74, Pele '58 si Tony '90+2. Clujenii au evoluat în inferioritate numerica din minutul 28, dupa eliminarea lui Delgado.

Mediafax



Adrian Cristea: "Nu ne asteptam, am crezut in noi, am riscat si am reusit"