U Cluj

Claudiu Niculescu: "Echipa arata mai bine decat in tur, suntem pregatiti"

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, luni, ca formatia sa este pregatita si va avea o fata total diferita în partea a doua campionatului, mai ales datorita transferurilor efectuate si a pregatirii desfasurate în Antalya, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Suntem pregatiti. A fost o perioada de pregatire destul de lunga. Echipa arata mult mai bine decât în tur, am spus-o si înainte de cantonament, când stiam ce transferuri am facut. Eu sunt de principiu ca amânarea returului nu era oricum o idee buna. E bine ca se joaca asa cum a fost stabilit, mai ales ca vremea tine cu noi", a spus Claudiu Niculescu înaintea antrenamentului de luni.

 

Atacantul ardelenilor a precizat ca nu se teme de concurenta din ofensiva, unde antrenorul Ionut Badea are de ales dintre Tony Nwakaeme, Gabriel Machado si Niculescu pentru postul de vârf împins. "Concurenta e benefica pentru orice echipa. Cred ca oricine care se va pregati corespunzator va juca. Îmi pare rau ca Valentin Lemnaru a plecat la Pandurii. E un jucator care s-a atasat mult de aceasta echipa, care a contribuit la promovarea echipei în Liga I. La vara are posibilitatea sa revina, depinde doar de el sa joace acolo meci de meci", a mai spus Claudiu Niculescu.

Coechipierul sau, Octavian Abrudan, nu crede ca Universitatea se va numara printre echipele care se vor bate pentru evitarea retrogradarii. "Ma bucur ca începe returul la data stabilita si nu va fi nicio amânare. Ne-am pregatit foarte bine în Antalya, evolutiile noastre acolo au fost bune si sper sa le continuam si în campionat. Nu îmi fac probleme cu evitarea retrogradarii, nu cred ca e cazul", a declarat Abrudan.

Cel mai nou transfer din echipa Universitatii Cluj, italianul Nicola Ascoli, a declarat ca înainte sa semneze cu formatia clujeana a luat date de la Andrei Cordos, actualul jucator al lui FCM Târgu-Mures si fostul sau coechipier de la Frosinone. "Cordos mi-a povestit lucruri frumoase despre proiectul Universitatii. Sincer, nu stiam prea multe despre fotbalul românesc. Îl cunosc pe Felice Piccolo de pe vremea când evoluam amândoi la Empoli, stiu ca acum evolueaza tot în Cluj, la CFR, dar n-am apucat sa vorbim. Mutu e un mare jucator, un mare campion, iar Chivu e un fotbalist foarte respectat în Italia", a spus fundasul stânga Nicola Ascoli.

Lotul formatiei Universitatea Cluj a efectuat, luni, primul antrenament pe plan local dupa revenirea din Antalya.

Mediafax



Claudiu Niculescu: "Echipa arata mai bine decat in tur, suntem pregatiti"