FCSB

Reghecampf schimba Steaua din temelii

Aflat peste Ocean, in vacanta la Las Vegas, Laurentiu Reghecampf lucreaza intens pentru Steaua in aceste zile, chiar daca reunirea echipei este programata pe 11 iunie.
La cateva mii de kilometri distanta, Reghecampf vrea sa se asigure ca-si va incepe mandatul la Steaua in cele mai bune conditii.

Din acest motiv, antrenorul Stelei a hotarat ca baza de pregatire din Ghencea sa sufere modificari radicale intrucat se afla intr-o stare aproape precara.

Reghecampf a discutat cu cei din club, iar in aceste zile in Ghencea are loc o renovare generala. Principalele modificari se fac la cantina si in camerele jucatorilor.

Anul trecut, Steaua a parasit baza din Ghencea pentru aproape noua luni, iar acest lucru se vede din plin in modul in care cladirile arata, in special pe interior.

Este cunoscut un episod petrecut in finalul anului trecut, cand un sarpe a patruns in camera lui Rusescu, iar jucatori, speriati, au refuzat sa mai stea in cantonament inaintea meciului cu Ceahlaul.

Reghecampf nu vrea sa mai aiba parte de asemenea episoade si le-a transmis celor din club de la Las Vegas: "Lucrati zi si noapte, dar vreau ca baza sa fie pusa la punct pana la reunire!"

Antrenorul Stelei va face o prima vizita de lucru in Ghencea pe 6 iunie, cand va reveni in vacanta din America.

Onlinesport


Reghecampf schimba Steaua din temelii