FCSB

Becali ii cere Sfantului Gheorghe sa ii biruiasca pe 'tigani'

Gigi Becali s-a dat in petec luni, cu ocazia zilei onomastice. El i-a cerut Sfântului Gheorghe sa îi dea biruinta pentru a putea sa învinga, la finalul saptamânii, "pe Rapid, pe tigani", în etapa 28 a Ligii 1.

Gigi Becali a fost asteptat în fata resedintei sale din Aleea Alexandru de mai multe persoane nevoiase, care i-au urat "La multi ani" si i-au cerut ajutoare banesti, dar si de un barbat care a adus o gravura ce-l infatisa pe Sfântul Gheorghe omorând balaurul. Dupa ce le-a dat bani nevoiasilor, Gigi Becali a negociat pretul de achizitie al tabloului, dar în cele din urma a renuntat sa-l mai cumpere.

Dupa ce a intrat în resedinta sa, Becali i-a solicitat fostului jucator stelist Ionut Lutu sa aduca 20 de pahare de sampanie pentru jurnalisti, apoi finantatorul stelist a turnat vinul spumant în pahare, pe tava, pe masa, dar si pe jos.

"Pe George Copos nu l-am sunat, va trebui sa ma sune, pentru ca eu sunt mai puternic decât el, el e doar mai în vârsta. Pai se compara el cu mine? E un baiat bun, de calitate, dar trebuie sa mai cada putin în Giulesti si sa se închine. Nu îi pot cere Sfântului Gheorghe decât sa îmi dea biruinta ca sa îi bat pe Rapid, pe «tigani»", a spus Becali, care la finalul conferintei de presa a fost sunat de George Copos.

Gigi Becali i-a multumit lui Dumnezeu pentru faptul ca i-a dat harul de îi iubi pe oameni si a precizat ca aceasta calitate nu poate fi antrenata, ci este nativa, precum talentul la fotbal al argentinianului Lionel Messi.

"Cel mai mult îi multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat dragoste, iar dragostea e ca Messi, te nasti cu ea, nu o poti antrena. Poti sa te antrenezi cât vrei, dar daca nu ai harul ca al lui Messi... Dumnezeu mi-a dat harul asta de a fi dragastos. Sfântul Gheorghe este biruitorul si a stârpit pacatul. El mi-a dat biruinta în toate, mai putin la fotbal în ultimii cinci ani. Am cerut ajutor patronului sa biruiesc", a spus Becali, care imediat a îngenunchiat în fata unei icoane ce-l înfatisa pe sfântul Gheorghe, a pupat-o si si-a facut semnul crucii, el repetând acest gest si în fata unei icoane cu Iisus Hristos.

Becali a precizat ca îi binecuvânteaza pe toti românii, pentru ca el este cel mai puternic dintre cei care poarta numele de George sau Gheorghe. "La multi ani în primul rând tuturor celor pe care îi cheama Gheorghe si tuturor românilor. Eu îi binecuvântez pe toti pentru ca eu sunt cel mai mare dintre toti, sunt cel mai puternic, iar în aceasta zi mi se va ierta trufia", a explicat Becali.

În schimb, pe nasul sau Gheorghe Hagi, Becali a anuntat ca îl va suna pentru a-l felicita de Sfântul Gheorghe. "Lui Gica Hagi îi dau eu telefon, ca e mai mare decât mine, el e regele, dar si nasul meu. Hagi are de toate, singurul lui of e ca nu a reusit ca antrenor. I-a dat geniu la fotbal, cum nu va mai fi în România, dar nu si de antrenor. Degeaba vrea el, daca nu îi da Dumnezeu", a subliniat Becali.

Mediafax



Becali ii cere Sfantului Gheorghe sa ii biruiasca pe 'tigani'