FCSB

Becali a depistat principala problema a Stelei

Finantatorul Stelei a vorbit depre principala problema cu care echipa sa se confrunta in acest sezon in care pare tot mai departe de castigarea campionatului.
"E vorba de marcator, ne trebuie un om de gol. Rusescu e singurul care da goluri, dar daca nu da el n-are cine. Lui Tatu nu-i place sa dea goluri. El este un jucator extraordarin, dar da pe langa poarta.  Mihai Costea e putin marcator, dar i-a rupt genunchi gagica lui. El mai are doar viteza intaia, il distruge aia. In vara trebuie sa mai luam un atacant sau doi, un mijlocas...", a spus Gigi Becali.

Finantatorul ros-albastrilor a mentionat ca isi reproseaza si ca a platit 1.4 milioane de euro pentru transferul lui Mihai Costea.

"Imi reprosez ca nu stiu fotbal si acum trebuie sa invat ca sa fac o echipa puternica. Pana acum am adus numai eu jucatori pentru ca antrenorii nu-si asuma raspunderea. Imi reprosez ca l-am luat pe Mihai Costea. Am dat 1 milion si ceva pe el, puteam sa iau un atacant care sa dea goluri de banii astia. Dar de unde sa stiu eu ca nu-i sta mintea la fotbal, ca se gandeste la o femeie? El a intrat 10 minute si nu mai avea chef de fotbal, era suparat ca nu joaca titular. Fratii Costea o sa mai fie titulari doar la antrenament de acum inainte. Aici nu e Craiova sa faca mofturi ca nu sunt titulari", a mai spus Becali.

Onlinesport


Becali a depistat principala problema a Stelei