FCSB

Balaj se apara

Cristi Balaj, arbitrul meciului dintre FCM Targu Mures si Steaua, s-a aparat dupa ce a fost acuzat ca a facut jocurile CFR-ului. Balaj si-a recunoscut greselile si i-a raspuns lui Gigi Becali.
"Trebuia acordat penalty la Subotic si la faultul asupra lui Tatarusanu! Au fost doua situatii de penalty! Eram atent la minge, era important sa vad unde ajunge, dar e cert ca trebuia acordat penalty pentru ca Ciprian a fost tinut! Intr-o oarecare masura am fost influentat si de faza din suprafata de pedeapsa a Stelei. Am avut dubii la ambele faze! Nu stiu cand o sa ma invat minte sa nu mai las jocul liber. Din dorinta de a face un meci cat mai frumos, cad in capcana si patesc astfel de lucruri. La acest meci, mai ales in repriza a doua, jucatorii au ramas mult pe terenul de joc, au tras de timp, de aceea am dat 5 minute de prelungire. S-a facut anti-joc. Daca eram incorect, nu acordam 5 minute de prelungire, nu?", a spus Balaj la Sport.ro.

Totodata, Balaj a incercat sa explice atacul violent al lui Gigi Becali. Arbitrul din Baia Mare sustine ca este atacat deoarece nu poate fi corupt.

"Unii oameni care au bani isi permit foarte multe lucruri. Cei care tipa au incearcat sa ajunga la arbitri! Daca nu au reusit sa ajunga la mine, la Tudor sau la Deaconu in 10 ani, isi dau seama ca nu vor reusi niciodata. Aceste declaratii si strigate sunt singurele modalitati prin care vor sa influenteze arbitajul, alte cai nu au!", a mai spus Balaj.

Cristi Balaj nu a acordat cate un penalty pentru ambele echipe. Mai intai, Subotici a fost faultat de Chiriches, pentru ca in prelungiri o interventie a lui Albut sa fie trecuta cu privirea.

De asemenea, lovitura libera din care FCM a deschis scorul a fost acordata cu usurinta.

Onlinesport


Balaj se apara