FCSB

Mihai Costea, calcat in picioare. Becali: "Cat de prost sunt! L-am luat pe Nila la Steaua"

Gigi Becali a anuntat masuri fara precedent impotriva lui Mihai Costea si a folosit un limbaj vulgar la adresa olteanului. Becali si-a turnat cenusa in cap pentru ca l-a luat pe Costea la Steaua.
"O sa masuram iq-ul jucatorilor. El era Nila si am dat ca prostul 1 milion si ceva! De acum incolo facem teste de iq. Ce inteligenta poate sa aiba el cand sta dupa o curva? Bai, nebunule, stai dupa o curva, dupa o coarda? Coarda, coarda, dar mai si bea! Bea si nu poate sa scape de el! Mihai a luat-o razna, dar mi-e sa nu-mi strice si pe altii. Il ducea pe Matei cu aialalta, cu Madalina, iar  acum e si prieten cu Radut. O sa vorbesc cu ei sa nu-l mai bage in seama. O sa-l distrug pe Mihai Costea, o sa-l nenorocesc. Nu o sa mai stea echipa, o sa-l trimitem la pasarica si la sex oral. Sa stea continuu numai la sex oral", a spus Gigi Becali la gsptv.

"El crede ca face sex ca e fotbalist frumos. De unde, aia vrea 3 mii, 5 mii. Trebuie sa produca bani, acum cand e tanara. Produce acum 400-500 de mii pe an cat e tanara. Face sex oral si ia 3000 de euro. Da-o-n mortii ma-sii, ma scoate din sarite. Coarda asta ma distruge, pierd milioane! Sa faca sex oral cu altii, sa lase fotbalistii in pace!"", a mai spus Becali.

Mihai Costea se va pregati singur si va primi o amenda de 30 de mii de euro, suma ce reprezinta 25% din contract.

Becali exclude insa o eventuala despartire de Mihai Costea: "Am dat bani pe el, nu vreau sa scap de el. Vreau doar sa-l nenorocesc, sa nu mai joace fotbal in viata lui!"

Onlinesport


Mihai Costea, calcat in picioare. Becali: "Cat de prost sunt! L-am luat pe Nila la Steaua"