FCSB

Oficial: Steaua revine in Ghencea

Gigi Becali a anuntat ca a cedat in fata presiunilor pe care Armata le-a efectuat si, dupa saptamani de negocieri intense, a hotarat sa semneze contractul pentru revenirea echipei in Ghencea. Steaua va juca primul meci in Ghencea dupa o pauza de mai bine de zece luni duminica seara, de la ora 20:30, impotriva celor de la Astra Ploiesti.
"M-am saturat de tot scandalul, revenim in Ghencea, semnez cum vor si cu asta basta. Jucam zece meciuri acolo, am acceptat pana la urma, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Ros-albastrii vor plati 24.400 de euro pentru fiecare meci pe care il vor disputa in Ghencea. De asemenea, Steaua se obliga sa plateasca paza si curatenia.

Totusi, Steaua nu a rezolvat inca situatia bazei de antrenament din Ghencea.

"Acum trebuie sa inchiriem si terenurile, sa vedem cat mai cer si pe alea...", a mai spus Becali.

Prima partida pe care Steaua o va disputa in Ghencea este cea cu Astra, programata duminica de la ora 20:30.



Care a fost situatia miercuri la pranz:


Desi a anuntat in urma cu doua saptamani Liga Profesionista de Fotbal ca meciul cu Astra se va disputa in Ghencea, Steaua nu are inca semnat contractul cu MApN.

Gigi Becali sustine ca acest lucru se datoreaza in special clauzelor pe care cei de la Armata le-au impus.

"Mi-au cerut 26 de mii de euro pentru fiecare meci. Pai, la National Arena chiria e de 18 mii de euro. Unul are 27.000 de locuri, celalalt 55.000. Daca platesc un meci, sunt obligat sa mai joc inca zece meciuri. Daca nu le joc, ei imi cer 500 de mii de euro daune, nu 260.000 cat ar veni. Clauzele astea sunt aberante", a spus Becali.

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca Steaua are termen pana duminica la pranz sa trimita contractul cu Armata.

In caz contrar, Steaua va pierde la masa verde cu 0-3.

Ros-albastrii invoca insa o situatie de forta majora si spera ca meciul sa se dispute la Buzau, in cazul in care nu se va ajunge la un acord cu Armata.

Partida dintre Steaua si Astra este programata duminica, de la ora 20:30, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Oficial: Steaua revine in Ghencea