FCSB

Becali s-a certat cu jucatorii

Jucatorii Stelei s-au bucurat cand l-au vazut pe Gigi Becali in cantonamentul de la Mogosoaia, insa discutia cu patronul echipei s-a transformat intr-o cearta.
Gigi Becali a mers duminica in cantonamentul Stelei de la Mogosoaia pentru a-i motiva pe jucatori inaintea meciului cu Universitatea Cluj.

Baietii lui Ilie Stan nu asteptau doar imbarbatarile lui Becali, ci si o prima de victorie, dupa ce CFR Cluj si Dinamo s-au impiedicat in aceasta etapa.

Cum Becali nu aducea vorbe de asa ceva, surse din staff-ul Stelei sustine ca Alex Bourceanu si-a luat inima in dinti si i-a cerut lui Becali sa le ofere o prima.

"Iar vreti prima? Nu v-am dat salariile? Ati avut prima cu CFR Cluj si n-ati putut s-o luati. Eu nu dau prime la locul cinci. Ajungeti acolo in fata, macar pe podium, si atunci sa cereti prima!", a tunat Becali in fata jucatorilor.

Nervos din cauza acestui lucru, Becali a discutat apoi cu Ilie Stan, caruia i-a transmis, mai in gluma mai in serios, ca va fi demis daca nu va castiga meciul din aceasta seara.

"A fost ceva ciudat cu jucatorii, nici n-au zambit la glumele mele. Cred ca sunt foarte montati", e reactia oficiala a lui Becali dupa ce s-a certat cu jucatorii.

Partida dintre Universitatea Cluj si Steaua se va disputa in aceasta seara, de la ora 19:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Becali s-a certat cu jucatorii