FCSB

Becali vorbeste despre demiterea lui Stan

Pentru prima data de la reluarea campionatului, Gigi Becali a vorbit despre demiterea lui Ilie Stan si a prezentat modul in care tehnicianul poate fi destituit.
"Urmatoarele trei-patru meciuri sunt relevante. Cert este ca avem jucatori, dar sa vedem daca Stan poate antrena Steaua sau nu. Peste trei meciuri vom vedea. Nu pot sa iau o hotarare dupa un singur meci. Relevante sunt meciurile cu Universitatea Cluj, Astra si Pandurii (n.n. FCM Targu Mures). Daca nu merge bine echipa, singura problema este Ilie", a spus Gigi Becali la gsptv.

Becali nu asteapta doar rezultate din partea Stelei, ci si un joc mai bun. Becali i-a transmis lui Stan ca jucatorii nu mai au voie sa paseze pe sus.

"Lasa-ma, ba, cu diagonale! Du mingea pe jos pana in fata portii. Fundasul cand vede ca n-are solutii, da diagonala. Mijlocasul schimba partea, poate o fi altceva", a mai spus Becali.

Finantatorul ros-albastrilor a explicat si motivul pentru care a fost extrem de suparat dupa victoria de la Mioveni.

"Am fost mai suparat ca la o infrangere. Cand am pierdut, dominam, aveam ocazii. Dar aseara n-am avut mingea, a fost o incalceala", a precizat Becali.

Partida dintre Universitatea Cluj si Steaua se va disputa luni, de la ora 19:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Becali vorbeste despre demiterea lui Stan