FCSB

Dezvaluiri din vestiarul Stelei. Tatarusanu isi teroriza antrenorul: "Saracul, plangea din cauza lui"

Dupa ce s-a aflat ca nu a respectat programul impus de Ilie Stan si ca l-a luat peste picior pe Helmuth Duckadam, o noua dezvaluire despre Ciprian Tatarusanu iese la iveala. Iata de ce plange antrenorul sau si cum a refuzat Tatarusanu sa faca pace cu Helmuth Duckadam.
Duckadam si Stan sunt doar doua "victime" ale lui Tatarusanu. Cel mai rau din staff-ul Stelei a iesit insa antrenorul cu portarii, Dumitru Costica.

Surse din cadrul staff-ului tehnic au dezvaluit ca Tatarusanu are o relatie extrem de proasta cu acesta, refuzand de multe ori sa puna in practica solicitarile antrenorului.

Ajuns la capatul rabdarii, Dumitru Costica a izbucnit in lacrimi din cauza lui Tatarusanu.

"Tatarusanu s-a aratat tot timpul nemultumit de exercitiile pe care i le pregatea. De multe ori il ironiza, de alte ori nu dorea sa execute, spunea ca sunt prea invechite si nu-l ajuta la nimic. Costica nu putea sa-i faca nimic, degeaba a vorbit si cu Ilie. Saracul, a plans din cauza lui Ciprian cand i-a spus lui Ilie ce fel de probleme are", ne-a declarat sursa respectiva.

Potrivit informatiilor noastre, la intalnirea pe care a avut-o sambata cu Gigi Becali s-a adus in discutie si subiectul antrenorului cu portarii.

Tatarusanu s-a plans si in fata lui Becali ca antrenorul cu portarii nu este de nivelul Stelei deoarece metodele sale sunt invechite.

Cei doi au mai discutat si despre conflictul cu Helmuth Duckadam. "Daca ai bun simt, iti cer sa-l respecti", i-a transmis Becali.

Numai ca replica lui Tatarusanu l-a lasat din nou masca pe Gigi Becali: "Ok, din bun simt il salut, dar n-am nici o clauza in contract care sa ma oblige sa vorbesc cu el!"

MM e portavocea lui Tatarusanu


Nemultumirile lui Ciprian Tatarusanu fata de antrenorul sau au fost facute publice, indirect, de MM Stoica. Fostul manager are o relatie buna cu Tatarusanu si a fost portavocea sa in conflictul cu Dumitru Costica.

"Cine e Dumitru Costica si ce cauta la Steaua?", s-a tot intrebat MM.

Ramane insa de vazut daca Gigi Becali il va demite pe Costica, asa cum intentiona vineri.

Onlinesport


Dezvaluiri din vestiarul Stelei. Tatarusanu isi teroriza antrenorul: "Saracul, plangea din cauza lui"