FCSB

Stan incheie o saptamana de cosmar. Cinci episoade care l-au transformat intr-o marioneta

Ilie Stan incheie astazi cea mai dificila saptamana din cariera de antrenor. Luni seara, el a fost ca si demis pentru cateva minute, insa un telefon rapid in care si-a cerut scuze i-a salvat postul. A urmat insa o saptamana de cosmar in care s-au petrecut cinci episoade care demonstreaza ca a devenit un simplu executant.
Onlinesport.ro va prezinta cele cinci episoade petrecute in aceasta saptamana care l-au adus pe Stan de la "are mana libera la echipa" la o simpla marioneta.

1. Nu mai are voie sa apara la TV

Aceasta a fost prima masura pe care Becali a luat-o dupa conflictul iscat luni seara. "Nici nu mai raspund la telefon!", i-a transmis Stan lui Becali. Antrenorul s-a tinut de cuvant si a mai avut doar doua interventii, ambele in conferinta de presa. Pe cat de banal, pe atat de hilar a fost discursul sau.

2. Becali i-a facut echipa cu Twente

In timpul dezvaluirilor de luni seara, Becali a povestit cum Stan i-a transmis ca se mai gandeste daca sa introduca echipa de start pe care tocmai i-o ceruse. Dupa acest scandal, Stan a trimis echipa dorita de Becali.

3. Becali vrea sa-i dea afara secunzii

Implicarea lui Becali la echipa nu se limiteaza doar la echipa de start. Becali vrea sa renunte la secunzii Gabi Margarit si Dumitru Costica, pe care nu-i considera pregatiti pentru a face fata la Steaua.

4. Stan il consulta la fiecare schimbare


Incepand cu aceasta saptamana, Stan nu mai poate schimba nimic la echipa fara sa obtina in prealabil acordul lui Becali. Doua exemple sunt extrem de elocvente: Stan i-a cerut voie lui Becali sa-l mute pe Tanase in centrul terenului pentru a-i face loc lui Florin Costea, iar apoi a cerut aprobarea ca olteanul sa devina vicecapitan.

5. Afla ultimul vestile importante

Ilie Stan trebuie sa devina un telespectator fidel de acum inainte. Becali obisnuieste sa anunte noutatile intai la tv si abia apoi catre oamenii din club. Sambata seara, cand a fost intrebat daca a discutat cu Stan despre impacarea cu Tatarusanu, Becali a oferit un raspuns elocvent: "Cand sa mai vorbesc si cu Stan? O sa-i spun mai tarziu, ce mare graba? Abia v-am zis voua!"

Onlinesport


Stan incheie o saptamana de cosmar. Cinci episoade care l-au transformat intr-o marioneta