FCSB

Becali l-a iertat pe Tatarusanu: "Ba, baiatule, nu vreau sa te pierd!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a schimbat radical opinia in cazul Tatarusanu si a declarat ca nu mai este suparat pe jucatorul sau pentru gafa din returul cu Twente.
Becali a declarat, sambata, ca nu intentioneaza sa mai scape de jucator, asa cum anuntase la nervi dupa meciul de la Enschede. Mai mult decat atat, Becali a spus ca Tatarusanu isi va relua locul de titular in poarta Stelei la prima partida oficiala.

"Tatarusanu a venit azi la mine si mi-a zis ca ce s-a spus despre el nu e adevarat. Sunt mici lucruri care sunt adevarate. Mi-a zis ca nu el a hotarât sa nu ramâna în cantonament. Echipa a hotarât asta si el i-a trasmis asta lui Ilie Stan.

"I-am zis «Bai, Ciprian, eu nu mai fac investigatii, las lucrurile asa. Tu esti un portar de valoare si nu vreau sa te pierd». I-am zis ba, baiatule, asta a si fost intentia mea, sa te supar. Am discutat multe lucruri si mi-a zis ca e de acord cu multe lucruri pe care le spun eu, cu ce trebuie jucatorii sa respecte. I-am spus ca nu o sa mai fie pedepsit si ca ce mi-au spus mie acei oameni au fost niste exagerari. De dragul lui zic ca acei oameni au mintit.

"O sa-i spun lui Ilie sa nu-l mai pedepseasca. Tatarusanu mi-a zis sa-l pun fata în fata cu cine mi-a spus ce mi-a spus de el. Mi-a zis ca au fost 5-6 antrenori pâna acum la Steaua si ca nu a avut probleme cu niciunul. Vreau sa fie armonie si disciplina, ca e un grup foarte frumos la Steaua si e pacat", a spus Gigi Becali la gsptv.

Desi pus pe lista neagra la Steaua dupa ce a cazut in dizgratia lui Becali, Tatarusanu a primit o mana de ajutor din partea selectionerului Victor Piturca, care l-a convocat pentru amicalul cu Uruguay.

Steaua incepe partea a doua a campionatului in deplasare cu CS Mioveni.

Onlinesport
Mediafax


Becali l-a iertat pe Tatarusanu: "Ba, baiatule, nu vreau sa te pierd!"