FCSB

Becali il distruge pe Tatarusanu: "Bai, vagabondule!"

Gigi Becali si-a continuat seria atacurilor la adresa lui Ciprian Tatarusanu si a dezvaluit modul in care il tartora pe Helmuth Duckadam, pe care il considera un turnator.
"Greseala este omeneasca, dar nu mi-a trecut supararea. Poate sa mai greseasca de sapte ori, dar nu vii sa faci figuri la Steaua. Cine te crezi, ma, tu? Nu stai in cantonamente, il iei la misto pe Duckadam... Cu o zi inainte de meci il lua la misto pe Duckadam. Bai, vagabondule, asta e presedintele Stelei! Facea aluzii ca este turnator, iar asta m-a deranjat!", a spus Gigi Becali la sportro.

Finantatorul ros-albastrlor a precizat ca ca l-ar vinde pe Tatarusanu in secunda doi, insa nu crede ca va mai primi vreo oferta pentru portarul sau.

Din acest motiv, Becali ia in calcul si varianta suspendarii lui Tatarusanu.

"N-am ce discutie parinteasca sa am cu el pentru ca are ceva. Ce a facut el este un lucru inadmisibil! Singurul lucru pe care pot sa-l fac este o reclamatie si sa-l suspendam din viata sportiva. De vandut n-am cum pentru ca nu-l cumpara nimeni. In poarta Stelei oricum n-o sa-l mai vedeti pentru ca nu suntem nebuni", a completat Becali.

El a precizat ca a discutat deja cu Ana Maria Prodan pentru a gasi un nou portar pentru Steaua.

Onlinesport


Becali il distruge pe Tatarusanu: "Bai, vagabondule!"