FCSB

'Motivul secret' al scandalului de la Steaua

Pe langa seria de declaratii dure pe care le-a facut la adresa lui Ilie Stan luni seara, Gigi Becali a mai facut o afirmatie nebagata in seama. Ea poate fi "motivul secret" al scandalului de la Steaua.
Becali l-a acuzat pe Stan ca nu se supune si ca i-a dat oamenii de incredere afara, insa o alta declaratie pare sa tradeze adevaratul motiv al nemultumirilor sale.

"Vad ca Stan sta toata ziua la televizor. A inceput sa vorbeasca mai mult decat mine al naibii! Un antrenor n-are voie sa stea la televizor. Bine, poate doar daca n-are rezultate si iese sa explice. Dar asa, ce faci la televizor? Ii place sa apara, al naibii... Nu-l laud eu destul? Vrea sa se laude singur?", a tunat Becali.

Gigi Becali a stat luni seara 27 de minute in direct la Digi Sport, unde a fost la un pas sa il demita pe Stan. Convorbirea a fost incheiata deoarece emisiunea era pe final. Dupa ce a discutat cu antrenorul, Becali a sunat inapoi la Digi, dar producatorul i-a transmis ca nu poate sa-l introduca in direct.

Finantatorul Stelei a intervenit insa ulterior la GSP TV, la ora 19:02, petrecandu-si astfel urmatoarele 53 de minute. El nu suporta ca altcineva sa fie in fata, in presa, in ceea ce priveste Steaua, iar acestui principiu au plecat si altii de la club.

L-a certat pe MM din acelasi motiv


Becali chiar e sensibil la lucruri de acest gen! In toamna anului trecut, dupa ce s-a aflat ca MM Stoica a avut un conflict cu un nuntas dupa meciul de la Medias, managerul a intervenit la GSP TV, numai ca acest fapt n-a fost deloc pe placul lui Becali.

"Bai MM, ce cauti tu la GSP TV? Parca spuneai ca nu-i inghiti. Ia sa nu mai intri, vezi-ti de Digi aia ai tai!", i-a transmis Becali, care isi simtea amenintat monopolul pe postul de baza.

Onlinesport


'Motivul secret' al scandalului de la Steaua