FCSB

Planul pentru Twente (declaratii Ilie Stan + video)

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Ilie Stan a prezentat planul pe care il pregateste pentru duelul cu Twente Enschede, programat joi seara in Liga Europa. La conferinta de presa a fost prezent si Vlad Chiriches.


Tehnicianul ros-albastrilor a mentionat ca Steaua va adopta un joc ofensiv care sa-i satisfaca pe cei 50 de mii de spectatori care vor fi prezenti pe National Arena.

El a mai mentionat ca nu a stabilit inca echipa de start.

"Speram ca maine sa avem un angajament fizic, tehnic si tactic si sa facem un joc bun. Jucatorii trebuie sa-si faca treaba asa cum el cer eu si totul va fi bine. Ma bazez pe echipa. Sunt pregatiti cu totii, totul depinde numai de inspiratia si de jocul nostru ca sa putem introduce pe teren cel mai bun 11. Stiti bine spiritul Stelei, vom incerca sa jucam. Nu putem sa stam in poarta cu 50 de mii de oameni in tribune. Vor fi si momente in care ne vom apara, dar jocul va decide. Avem nevoie de calificare pentru a fi mult mai puternici in urmatoarele jocuri!", a spus Ilie Stan.

Apoi, Stan a analizat intr-un cuvant jocul adversarei de joi seara. "Twente are o echipa puternica, dar noi trebuie sa punem in practica ce am exersat si cred ca ne va iesi, avand in spate 50 de mii de oameni in spate", a comentat Stan.

Problemele pe care Steaua le-a avut in aceasta saptamana din cauza lipsei unui teren de pregatire au fost date uitarii de Stan.

"Am vazut starea gazonului, arata destul de bine in momentul de fata. Nu exista niciun fel de amanare pentru ca UEFA ne-au spus clar ca s-ar da tot programul peste cap. Conducerea a incercat sa ne gaseasca unele conditii de antrenament, iar jucatorii au fost multumit de ce au avut. Sunt momente in care trebuie sa te sacrifici ca jucator. Ei au dat dovada de putere de munca si de demnitate", a precizat Stan.

Prezent la conferinta de presa, Vlad Chiriches a mentionat ca isi doreste o victorie mai mult decat un debut bun pentru el.

"Este primul meu meci, dar mai important este jocul. Trebuie sa castigam cu Twente. Am venit cu sufletul deschis la Steaua, imi doream sa ma antrenez cat mai bine si sa joc titular. Toti jucatorii suntem constienti ca este un joc foarte important. Miza ne va ajuta si ne va da puterea necesara. Poate sa se joace si pe mocirla, important este sa dam totul pe teren. Trebuie sa avem in vedere punctele lor forte, dar nu numai De Jong este important, cred ca si ceilalti jucatori il ajuta", a conchis Chiriches.


12:41 - Se incheie conferinta de presa!


12:40 - Stan: "Echipa este pregatita din toate punctele de vedere. Atmosfera este foarte buna, ii felicit pe jucatori pentru modul in care au inteles aceasta perioada grea de pregatire"

12:39 - Chiriches: "Toti jucatorii suntem constienti ca este un joc foarte important. Miza ne va ajuta si ne va da puterea necesara. Poate sa se joace si pe mocirla, important este sa dam totul pe teren. Trebuie sa avem in vedere punctele lor forte, dar nu numai De Jong este important, cred ca si ceilalti jucatori il ajuta"

12:38 - Stan: "Avem nevoie de calificare pentru a fi mult mai puternici in urmatoarele jocuri!"

12:37 - Stan: "Stiti bine spiritul Stelei, vom incerca sa jucam. Nu putem sa stam in poarta cu 50 de mii de oameni in tribune. Vor fi si momente in care ne vom apara, dar jocul va decide"

12:36 - Stan: "Twente are o echipa puternica, dar noi trebuie sa punem in practica ce am exersat si cred ca ne va iesi, avand in spate 50 de mii de oameni in spate"

12:35 - Stan: "Ambele echipe isi doresc victoria si nu ne va interesa gazonul sau frigul"

12:34 - Chiriches: "Este primul meu meci, dar mai important este jocul. Trebuie sa castigam cu Twente. Am venit cu sufletul deschis la Steaua, imi doream sa ma antrenez cat mai bine si sa joc titular"

12:34 - Stan: "Ma bazez pe echipa. Sunt pregatiti cu totii, totul depinde numai de inspiratia si de jocul nostru ca sa putem introduce pe teren cel mai bun 11"

12:34 - Stan: "Jucatorii trebuie sa-si faca treaba asa cum el cer eu si totul va fi bine"

12:33 - Stan: "Sunt momente in care trebuie sa te sacrifici ca jucator. Ei au dat dovada de putere de munca si de demnitate"

12:32 - Stan: "Conducerea a incercat sa ne gaseasca unele conditii de antrenament, iar jucatorii au fost multumit de ce au avut"

12:32 - Stan: "Speram ca maine sa avem un angajament fizic, tehnic si tactic si sa facem un joc bun."

12:31 - Stan: "Impreuna cu detinutii si cu suporterii s-a deszapezit terenul de la Mogosoaia."

12:30 - Stan: "Am vazut starea gazonului, arata destul de bine in momentul de fata. Nu exista niciun fel de amanare pentru ca UEFA ne-au spus clar ca s-ar da tot programul peste cap"


Planul pentru Twente (declaratii Ilie Stan + video)