FCSB

Bonus fabulos pentru Ilie Stan

Gigi Becali l-a linistit pe Ilie Stan si i-a promis un bonus financiar extraordinar in cazul in care va reusi sa recupereze handicapul pe care Steaua il are fata de Dinamo.
Finantatorul ros-albastrilor a aflat ca Ilie Stan s-a plans ca nu are prima pentru castigarea campionatului, asa ca a decis sa  rezolve si aceasta problema inaintea meciului cu Twente.

Becali l-a anuntat pe Stan ca va incasa 500 de mii de euro pentru castigarea titlului, insa numai cu conditia sa califice echipa in grupele Ligii Campionilor. Aceeasi suma este valabil si in cazul in care Steaua va intra in grupele Ligii de pe locul secund in Liga 1.

In acest moment, Steaua este pe locul patru in Liga 1, la opt puncte de Dinamo si sapte fata de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Becali nu i-a transmis insa nimic despre primele pentru o eventuala eliminare a lui Twente Enschede din Liga Europa, urmand sa faca anuntul in preajma meciului. Stelistii vor primi cate 50 de mii de euro de om pentru o calificare in optimi.

La precedenta calificare a Stelei in optimile de finala ale Cupei UEFA, stelistii au avut promis un bonus de 100 de mii de euro, insa doar cativa jucatori au vazut banii.

Onlinesport


Bonus fabulos pentru Ilie Stan