FCSB

Steaua nu are unde sa se antreneze

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Raducan, a declarat, joi, la revenirea în tara a echipei dupa stagiul de pregatire efectuat în Antalya, ca gruparea bucuresteana are probleme în gasirea unui teren de antrenament în vederea partidei cu Twente Enschede, din 16-imile de finala ale Ligii Europa.
"Am venit sa ne acomodam pentru meciul cu Twente. Stiu ca terenul de pe Arena Nationala nu este într-o stare foarte buna din cauza ninsorilor. Oricum am primit asigurari ca terenul va fi în conditii optime la ora jocului. La conditiile de antrenament avem probleme, dar cred ca ne vom antrena la Mogosoaia", a spus Raducan.

Narcis Raducan a afirmat ca prioritatea Stelei o reprezinta partida cu Twente din 16 februarie si ca oficialii stelisti nu sunt interesati pentru moment de discutiile legate de posibila amânare a Ligii I.

"Nici la Twente nu sunt conditii mai bune, dar ei oricum au avut doi oameni care au stat tot timpul dupa noi. Pentru noi, prioritatea o reprezinta meciurile cu Twente si abia apoi campionatul, astfel ca mai avem timp sa vedem cum va fi vremea si daca se va amâna sau nu campionatul", a completat Raducan.

FC Steaua a revenit, joi, din cantonamentul din Antalya cu o cursa charter, aeronava în care s-au mai aflat si loturile echipelor Universitatea Cluj si Dinamo II.

FC Steaua întâlneste, la 16 februarie, formatia FC Twente, în mansa tur a 16-imilor de finala ale Ligii Europa. Partida, programata pe Arena Nationala, va avea loc de la ora 22.05.

Mediafax


Steaua nu are unde sa se antreneze