FCSB

Steaua revine cu un picior in Ghencea

Oficialii Stelei au batut palma cu oficialii MApN si au ajuns la un acord de principiu pentru revenirea in Ghencea incepand de saptamana viitoare. Revenirea Stelei acasa nu va fi realizata insa pentru toate meciurile.

Astfel, Steaua va juca partidele din cupele europene si pe cele din Liga 1 cu echipepe clasate pe primele locuri pe National Arena, iar pe cele cu echipe mici in Ghencea.

"Lumea a insistat, suporterii si jucatorii, si le voi face pe plac, dar pentru mine baza de la Buftea este eleganta, frumoasa, acolo îmi place sa beau o cafea, pentru ca e aerul curat. Stadionul Steaua ma costa dublu fata de Arena Nationala si Buftea. Doar paza costa sute de mii de euro pe an", a spus Becali miercuri.

Valeriu Argaseala si Teia Sponte s-au intalnit din nou miercuri cu reprezentantii MApN si au pus pe hartie detaliile revenirii echipei in Ghencea. Cei doi le-au transmis celor de la MApN ca actele se vor semna dupa ce Gigi Becali isi va da acordul si au dat asigurari ca nu vor exista probleme.

Steaua s-a angajat sa plateasca datoria stabilita de instanta pentru chiria din precedentul mandat, iar in paralel procesul privind marca si numele va continua.

Prin noul contract, Steaua nu se va mai ocupa de ingrijirea bazei din Ghencea, MApN urmand sa se ocupe de paza si intretinere.

De asemenea, stelistii vor folosi baza de pregatire din Ghencea atat pentru prima echipa cat si pentru juniori.

Steaua a jucate meciurile de pe teren propriu din acest sezon pe mai multe arene din tara dupa ce Becali a intrat în conflict cu conducerea MApN din cauza chiriei Stadionului Steaua, pe care finantatorul o considera prea ridicata.

Onlinesport



Steaua revine cu un picior in Ghencea