FCSB

VIDEO: Steaua a bifat a doua victorie in amicale

Dupa victoria cu Levski Sofia, Steaua a invins cu acelasi scor 2-1 si pe Legia Varsovia. Golurile ros-albastrilor au fost marcate in prima repriza de Florin Costea si Leandro Tatu, polonezii reducand din diferenta in a doua repriza.

VIDEO: Apasa aici pentru a vedea golurile

Meciul a inceput cu o usoara dominare a polonezilor, care au dat cateva emotii la poarta lui Stanca prin suturi de la distanta sau lovituri libere. Insa cei care au marcat in prima jumatate a meciului au fost stelistii, elevii lui Ilie Stan reusind sa inscrie la singurele faze de poarta avute.

Mai intai, Florin Costea a deschis scorul in minutul 21 dupa ce a fost servit excelent de Brandan si l-a lobat apoi elegant pe Dusan Kuciak, fostul portar al Vasluiului. Dupa o noua interventie salvatoare a lui Stanca la un sut de la distanta al polonezilor, Steaua s-a distantat in minutul 35 prin golul reusit de Tatu, care a beneficiat de o minge pasata din dreapta de Prepelita.

Ilie Stan a schimbat intreaga garnitura la pauza, iar jocul a suferit si el modificari. Legia a presat mai mult in startul reprizei secunde, iar la doar 3 minute de la reluarea jocului Tatarusanu a fost invins in urma unei faze confuze. Mai intai Iliev a balbait nepermis mingea in preajma careului, Tatarusanu a parat cu emotii un sut de la distanta, dar mingea a sarit cu noroc la Rybus, care a redus din diferenta.

Pana la final, Legia Varsovia a devenit tot mai periculoasa in timp ce ros-albastrilor parca le-a pierit cheful de constructie si au preferat sa stea mai mult la cutie, desi au dat in dese randuri impresia de nesiguranta in defensiva.

Steaua a inceput meciul cu: Stanca - Dananae, Geraldo, Chiriches, Parvulescu -  Chipciu, Prepelita, Brandan, Fl. Costea - Tatu, Nikolici. Steaua in repriza secunda: Tatarusanu - Martinovici, Iliev, Gardos, Lupu - T. Balan, Radut, Bicfalvi, Cristi Tanase - Rusescu, Machado.

Onlinesport: Irina Maxim



VIDEO: Steaua a bifat a doua victorie in amicale