FCSB

Becali, tepuit de ziua Romaniei

Gigi Becali a avut o surpriza neplacuta de ziua nationala a Romaniei, in timp ce facea ultimele pregatiri dinaintea plecarii spre Germania, unde Steaua o va intalni pe Schalke 04.
Finantatorul Stelei a intampinat probleme cu avionul particular in care urma sa faca deplasarea pentru a-i sustine pe jucatorii lui Ilie Stan inaintea meciului cu Schalke 04.

La inceputul acestei saptamani, Ioan Niculae, patronul echipei Astra Ploiesti, i-a promis lui Becali ca-i va face cadou o deplasare gratuita cu avionul sau privat, urmand sa mearga alaturi de el in Germania.

Becali era extrem de incantat, insa in cele din urma a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta. Secretara lui Ioan Niculae l-a sunat pe Gigi Becali si l-a anuntat ca nu mai poate zbura gratis cu avionul privat si ca trebuie sa plateasca.

Mai mult, secretara lui Niculae a venit si cu un discount de 50%, care l-a facut pe Becali sa-si iasa din minti: "Bai fetito, tu nu stii cu cine vorbesti? Eu sunt Becali, platesc tot! Dau cat face!", a tunat Becali.

In cele din urma, Becali a fost de acord sa plateasca 15 mii de euro, dar la cateva ore distanta, Gigi Becali s-a razgandit si a hotarat sa ramana in tara.

Dezamagirea lui Becali a fost insa si mai mare dat fiind faptul ca Niculae a venit cu propunerea unui zbor gratuit, pentru ca apoi sa-si inchida telefonul si sa se faca nevazut.

Onlinesport


Becali, tepuit de ziua Romaniei