FCSB

Stan l-a sfidat pe Becali. La pauza era demis!

Finalul primei reprize a adus o stare de tensiune ridicata la Steaua. Pornind de la gestul pe care Mihai Costea l-a facut la penaltiul transformat de Rusescu, pentru stelisti au urmat 15 minute infernale. Dintr-o data, in vestiarul Stelei s-a facut liniste. Telefonul lui Narcis Raducan a sunat, iar la capatul celalalt se afla Gigi Becali. Finantatorul a ordonat, dar Stan nu s-a supus. In loja, Becali a izbucnit: "Asta e nebun? Il dau afara!"
Sesizand din tribuna ca Mihai Costea este implicat din nou intr-un conflict cu colegii, Gigi Becali l-a sunat pe Narcis Raducan la pauza meciului dintre Steaua si FC Brasov.

Telefonul lui Becali a adus linistea in vestiar, intr-un moment in care discutiile erau destul de aprinse. Narcis a parasit vestiarul pentru a discuta cu Becali si l-a informat pe acesta ca Mihai Costea nu s-a supus regulilor lui Ilie Stan, motiv pentru care va fi schimbat cu Nikolici.

Becali a izbucnit cand a aflat decizia pe care a luat-o Stan. "Cum, ba, sa-l schimbe? Ce mare lucru a facut? Zi-i sa nu-l scoata!", a transmis Becali.

Narcis si-a respectat rolul de "mesager" si i-a spus lui Ilie Stan parerea patronului, dar tehnicianul a hotarat sa mearga pe mana sa.

Becali a fost sunat de la vestiare pentru a fi instiintat ca Ilie Stan nu se supune si a izbucnit din nou: "Treaba voastra... Sa fiti sanatosi!", a amenintat  Becali.

Dupa ce a inchis telefonul, Becali le-a transmis lui Virgil "Breloc" si Argaseala ca vrea sa-l demita pe Ilie Stan: "Asta e nebun? Il dau afara!", a zis Becali.

Intr-un final, Becali s-a calmat si a trait cu sufletul la gura repriza secunda. Daca Steaua n-ar fi castigat, Becali intentiona sa il demita pe Stan.

Onlinesport


Stan l-a sfidat pe Becali. La pauza era demis!