FCSB

"Fratii Costea au venit la Steaua in fite, in figuri si nu arata nimic pe teren"

Unul dintre liderii galeriei Stelei, Gheorghe Mustata, a vorbit luni seara despre ceea ce vor fanii de la echipa, dar a dat si informatii din vestiar.
"Fratii Costea strica atmosfera in vestiar. Vorbeam cu Martinovici ca ar trebui ca fratii Costea sa isi depuna contractele si sa plece, ca nu au nici o treaba la Steaua. Martinovici si Bourceanu aveau lacrimi in ochi. Bourceanu a spus ca pleaca de la echipa daca nu se iau masuri cu Florin Costea.  Le-am zis suporterilor, hai sa fim alaturi de echipa, dar nu de cei doi", a spus Mustata.

"Vom merge alaturi de echipa si ii vom incuraja. Suporterii nu injura pe nimeni, in afara de astia doi. Au venit la Steaua in fite in figuri si nu arata nimic pe teren. Cu Napoli spunea antrenorului ca schimbe pe nu stiu cine ca nu joaca bine. Ce e el, antrenor? Se crede la Craiova? Aici e Steaua", a mai spus Mustata.

"Nu-i mai vrea lumea in teren. Cum ii vom vedea, ii vom fluiera. Ei nu fac nimic, decat distrug vestiarul ala. Sa ia masuri Becali si sa incheie, iar din retur sa inceapa echipa sa isi faca treaba", a mai declarat acesta la postul de televiziune sportro.

Onlinesport


"Fratii Costea au venit la Steaua in fite, in figuri si nu arata nimic pe teren"