FCSB

FRF vrea sa dea Steaua afara de pe National Arena

FRF si UEFA au anuntat Steaua ca trebuie sa isi gaseasca un stadion nou. National Arena, stadionul pe care echipa se simte de minune, le este interzis ros-albastrilor pe final de sezon si in primavara anului urmator. Gigi Becali a anuntat ca nu ia in calcul plecarea de pe National Arena.
Mircea Sandu a anuntat ca Steaua nu mai poate juca pe National Arena decat doua meciuri de Liga 1 in acest final de sezon deoarece gazonul da semne de slabiciune.

"Am discutat cu domnul Argaseala si l-am rugat sa gaseasca variante pentru meciurile cu Vointa Sibiu si FC Brasov. Pentru a nu suprasolicita gazonul, cred ca ar fi bine sa se joace acolo doar meciurile cu CFR si Dinamo, care sunt derby-uri!", a spus Sandu la sportro

Nasu' nu s-a oprit aici si a anuntat ca UEFA nu le va permite stelistilor sa evolueze pe National Arena in primavara anului urmator.

"Daca Steaua ajunge in primavara europeana, va avea o problema. UEFA ne permite ca ultimul meci pe care il jucam inainte de finala Europa League, din 9 mai 2012, sa fie cel jucat de Romania cu Uruguay, pe 29 februarie", a mai spus el.

"Mircea Sandu minte, UEFA nu se baga la gazonul nostru. Sandu a spus sa gasim variante, dar nu vrem sa gasim pentru ca oricum gazonul se schimba in martie. Ei se cred stapani la stadion, dar ei n-au nici o treaba. Ei se ocupa de ingrijirea gazonului si pe ei ii doare ca joaca Steaua si trebuie sa cheltuie bani cu intretinerea", a replicat Becali.

Steaua a gazduit trei meciuri pe National Arena, inregistrand doua victorii si un rezultat de egalitate. La aceste trei meciuri, stelistii au adunat aproape o suta de mii de spectatori.

Onlinesport


FRF vrea sa dea Steaua afara de pe National Arena