FCSB

Anghel Iordanescu, la Steaua

Gigi Becali a anuntat, marti seara, ca l-a convins pe Anghel Iordanescu sa vina la Steaua in functia de manager general, urmand sa devina sfatuitorul lui Ilie Stan din iarna. Zvonurile despre venirea Generalului la Steaua au aparut pentru prima oara chiar in ziua numirii oficiale a lui Ilie Stan, vineri.
Dupa vizita de marti de la stadionul Ghencea, Anghel Iordanescu s-a intalnit cu Gigi Becali, iar cei doi au batut palma pentru functia de manager general.

Iordanescu isi va incepe munca din iarna deoarece nu vrea sa umbreasca munca lui Ilie Stan. El este convins ca, daca ar veni in acest moment, toate meritele lui Ilie Stan s-ar narui.

"Puiu Iordanescu va fi manager din iarna. De acum nu se poate pentru ca este vorba de o incompatibilitate cu functia de senator cu cea de manager Trebuie sa gasim o solutie din iarna, chiar si fara contract. Trebuie sa fie aproape de echipa! Nu a vrut sa vina acum pentru ca i-ar umbri munca lui Ilie Stan si nu este corect pentru ca o sa spuna lumea ca Puiu Iordanescu a facut. El vrea sa vina ca un sfatuitor al lui Ilie din iarna", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Ca jucator, Anghel Iordanescu a evoluat timp de 15 ani la Steaua (1968-1982 si 1986), avand peste 300 de meciuri in tricoul ros-albastrilor.

In aceasta perioada, el a castigat doua titluri, patru cupe ale Romaniei si Cupa Campionilor Europeni.

In cariera de antrenor, Iordanescu a fost secundul Stelei intre 1984 si 1986 si principal in perioada 1986-1990 si 1992-1993.

Iordanescu si-a trecut in palmares patru titluri cu Steaua, doua cupe ale Romaniei, Supercupa Europei si a disputat finala Cupei Intercontinentale si Cupa Campionilor Europeni

Onlinesport


Anghel Iordanescu, la Steaua