FCSB

Anghel Iordanescu ar putea prelua Steaua. Generalul neaga

Anghel Iordanescu ar putea prelua Steaua in scurt timp, ne anunta surse de la Steaua. Venirea lui Ilie Stan este doar o ancora de moment, Gigi Becali pregatind in secret reverenirea Generalului pe banca echipei. Nea Puiu a cerut plecarea lui MM, iar aceasta s-a si produs, vineri, alaturi de indepatarea lui Levi. Becali spera sa impuste doi iepuri, pentru ca Iordanescu ar putea readuce Steaua in Ghencea.
Iordanescu nu a mai stat pe o banca tehnica din 2006, dupa plecarea din Arabia Saudita, acolo unde a pregatit-o pe Al Ain. El il avusese ca secund chiar pe Ilie Stan.

Generalul a mai fost ofertat de Steaua, insa nu a venit din cauza lui Mihai Stoica. Se pare ca el este omul care a dus de fapt, vineri, la anuntul despartirii lui MM de Steaua, un lucru la care putini s-au asteptat.

La aflarea acestei stiri, Iordanescu a negat ca revine in fotbal. "Nu este adevarat, eu sunt implicat într-un alt proiect. Ii pot oferi doar sfaturi lui Gigi Becali, atat",  a declarat Generalul.

Becali spera ca prin venirea sau macar apropierea lui Iordanescu echipa sa poata reveni pe Ghencea, pentru ca Nea Puiu este prieten si vecin cu Gabriel Oprea, Ministrul Apararii Nationale.

Iordanescu si-a inceput cariera de antrenor la Steaua, echipa cu care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986, cand s-a aflat si pe teren. A stat din 1986 pana in anul 1990 la Steaua, pentru ca al doilea mandat sa fie mult mai scurt, de doi ani, 1992-1993. Apoi, din 1993 pana in 1998, Iordanescu a stat pe banca echipei nationale, cu care a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei Mondiale.

Onlinesport


Anghel Iordanescu ar putea prelua Steaua. Generalul neaga