FCSB

Lita Dumitru mizeaza pe Prepelita: "Va face jocul Stelei la mijlocul terenului"

Fostul capitan al Stelei Lita Dumitru are incredere ca prin transferul lui Andrei Prepelita, formatia ros-albastra a rezolvat problemele fazei de constructie.
"Steaua este o echipa mare si in conditiile in care vor sa joace in Liga Campionilor mai au nevoie de achizitii.

"Prepelita este un jucator care poate face jocul Stelei, este un jucator care paseaza bine, prezent in fazele ofensive si cred ca va rezolva problemele de coordonator", a declarat Lita Dumitru la sport.ro

Acesta a mai spus si ca Bourceanu, celalalt transfer parafat de Steaua in aceaste zilei, va fi foarte util echipei si va aduce un plus in joc.

Despre Gardos

"Cred ca Florin Gardos este un jucator realist si stie de ce a fost lasat pe banca. Am spus de la inceput ca el nu este pregatit sa joace in echipa nationala si mai are nevoie de jocuri la Steaua, pentru a putea creste in valoare.

"Problema mare este ca nu i se da voie sa iasa cu mingea la picior din aparare. Mai are mult de invatat in ceea ce priveste marcajul. Poate trece printr-o perioada mai grea, poate este obosit, dar nu cred ca si-a luat lumea in cap.

Mihai Costea

"Va mai trece mult timp pana va ajunge un mare jucator. Mie mi se pare mai util si mai valoros fratele sau, Florin", a adaugat Lita Dumitru.

Onlinesport


Lita Dumitru mizeaza pe Prepelita: "Va face jocul Stelei la mijlocul terenului"