FCSB

'Cap de Bour' si Nikolici la Steaua

Gigi Becali si Marian Iancu s-au intalnit luni dimineata si au semnat actele pentru transferurile jucatorilor Alexandru Bourceanu si Stefan Nikolici. Steaua mai este interesata de inca un jucator de la Timisoara. Ramane de vazut daca Bourceanu, un jucator considerat de valoare si pentru care Steaua s-a batut atata, va reusi sa devina o valoare, un 'Cap de Bour' al ros-albastrilor.
Bourceanu are un contract valabil pe trei ani cu Steaua, in timp ce Nikolici va semna pe cinci ani cel mai tarziu marti.

Gigi Becali a refuzat sa ofere detaliile contractuale, dar a mentionat ca "este vorba de bani si coproprietate."

"Mai sunt interesat de un jucator de la Timisoara, dar este dificil pentru ca vrea bani multi", a afirmat Gigi Becali, cu referire la Dorin Goga.

In ultimul sezon, Bourceanu a marcat un gol pentru Timisoara si a oferit sase pase de gol. In schimb, muntenegreanul Stefan Nikolici a punctat de 3 ori in 18 meciuri.

Steaua i-a mai transferat in aceasta vara pe Gabi Matei, Mihai Costea, Raul Rusescu, Dorinel Popa, Liviu Bajenaru si Leandro Tatu.

In Ghencea mai sunt asteptati Junior Moraes si Andrei Prepelita.

Alexandru Bourceanu a debutat in Liga 1 in sezonul 2008/2009, la Otelul Galati. In urmatorii doi ani a jucat la Poli Timisoara. Ca mijlocas, a marcat cate un gol in fiecare an de campionat, dintr-un total de 85 de partide. A evoluat de patru ori la echipa nationala, bifand un singur meci oficial, in 2011, contra Bosniei.

Este nascut la Galati, pe 24 aprilie 1985, are 1,78 metri si 75 de kilograme.

Stefan Nikolici (Muntenegru) este mult mai tanar, are doar 21 de ani, are 1,93 metri si 85 de kilograme, si joaca atacant central. El a venit in Romania in sezonul 2010/2011 la Poli Timisoara, la care a marcat doua goluri in 18 partide. Nikolic a jucat zece partide pentru echipa sa nationala la U-19, marcand trei goluri.

Onlinesport


'Cap de Bour' si Nikolici la Steaua