FCSB

Lotul si programul Stelei pentru Austria

Lotul echipei Steaua Bucuresti pleaca, vineri, la ora 18.00, în Austria, pentru primul turneu de pregatire al verii, ce va avea loc la Bad Gastein, pâna pe data de 29 iunie. Iata jucatorii care fac deplasarea, precum si meciurile amicale pe care Steaua de la va juca, in direct pe onlinesport.ro.

Jucatorii stelisti sunt însotiti de managerul general Mihai Stoica si de directorul tehnic Narcis Raducan.

Din lot nu au facut parte Ianos Szekely, Eugen Baciu si Ifeanyi Emeghara, care si-au încheiat întelegerile cu Steaua.

Jucatorii stelisti care au facut deplasarea în Austria sunt: Razvan Stanca, Geraldo Alves, Valentin Iliev, George Galamaz, Pablo Brandan, Novak Martinovici, Gabriel Matei, Mihai Radut, Dorinel Popa, Silviu Bajenaru, Tatu, Banel Nicolita, Raul Rusescu, Eric Bicfalvi, Mihai Costea, Marius Bilasco, precum si fotbalistii care au evoluat la echipa a doua a clubului, respectiv portarul Valentin Cojocaru si jucatorii de câmp Apostol Muzac, Valeriu Lupu, Alin Tosca, Alex Lazar, Robert Vaduva, Florin Bejan si Marius Albu.

În primul stagiu de pregatire, acestor jucatori urmeaza sa li se alature fotbalistii stelisti care au evoluat pentru nationala României în turneul America de Sud, Ciprian Tatarusanu, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici si Cristian Tanase.

Steaua va sustine în stagiul de pregatire din Austria trei partide de verificare, cu Zestafoni, din Georgia (23 iunie), cu Eintracht Frankfurt, din Germania (25 iunie) si cu Fortuna Dusseldorf, din Germania (28 iunie). Steaua va disputa toate meciurile amicale la Bischofshofen, de la ora 18.30.

Mediafax



Lotul si programul Stelei pentru Austria