FCSB

Ovidiu Petre inapoi la Steaua?

La doar un an dupa ce a fost vandut la Al-Nasr, Ovidiu Petre ar putea reveni in Ghencea. Seicii clubului din Riad nu sunt multumiti de evolutiile sale, in timp ce jucatorul a intrat in greva in semn de protest.
Steaua cauta un disperare un inchizator dupa ce transferul lui Wires a picat. Prima tinta a ros-albastrilor este Alex Bourceanu de la Timisoara, insa si in cazul acestuia discutiile sunt complicate dupa ce banatenii nu au primit licenta.

Salvarea ar putea veni insa de la Ovidiu Petre, un jucator aflat atat pe placul lui Gigi Becali, cat si al lui MM Stoica. In plus, cel poreclit "Ceasul" mai are un avantaj: va deveni liber de contract.

Dupa plecarea lui Zenga de la Al-Nasr, Ovidiu Petre a trait un adevarat cosmar la Riad. Noul antrenor Dragan Skocici l-a folosit mai mult pe postul de fundas central, unde nu a dat randament, iar jucatorul a rabufnit.

Adevarata problema este legata insa de aspectul financiar, fostul stelist fiind neplatit in ultimele sase luni. Arabii i-au transmis ca poate sa plece gratis, cu conditia sa renunte la banii restanti. Petre nu accepta insa aceasta varianta pe moment.

Deranjat de faptul ca nu a mai fost platit, Petre a refuzat sa mai joace pentru Al-Nasr in ultimele meciuri, invocand o accidentare. Conducerea nu l-a crezut insa si se pregateste sa il amendeze.

Ovidiu Petre spre sa isi recupereze macar o parte din banii, iar apoi va lua in calcul ofertele pe care le va avea, dar apropiatii sai sustin ca ar fi dispus sa revina la Steaua.

Onlinesport


Ovidiu Petre inapoi la Steaua?