FCSB

'Hagi al Stelei': "Sper sa castig la loto si sa ma las de fotbal"

Cosmin Matei, pustiul adus de Piturca in urma cu un an la Steaua, i-a lasat cu gura cascata pe sefii din Ghencea in momentul in care a vorbit despre planurile sale de viitor.
Considerat unul dintre cei mai talentati jucatori romani, Cosmin Matei nu a impresionat in primul sau sezon la Steaua. In plus, problemele din viata extrasportiva i-au determinat pe stelisti sa-l trimita sa joace la Astra Ploiesti.

Petrecerile cu manele si noptile pierdute prin casino-uri sunt deja cunoscute, insa un alt amanunt interesant din viata lui Cosmin Matei a iesit la iveala.

Intr-o discutie la care au fost prezenti atat jucatori cat si oficiali, Matei a uimit pe toata lumea. "Mama, ce premiu e la loto! Sper sa castig si sa ma las dracului de fotbal, sa nu-mi mai pierd vremea cu voi", a spus Matei, spre uimirea celor prezenti.

Drept urmare, sefii Stelei au hotarat ca un astfel de jucator nu are nici o sansa sa progreseze si, mai mult, ar influenta negativ atmosfera grupului. Matei a fost cedat definitiv la Astra, alaturi de Lungu si Marinescu.

Onlinesport


'Hagi al Stelei': "Sper sa castig la loto si sa ma las de fotbal"