FCSB

Oficial: Steaua i-a luat pe Wires si Tatu

Mihai Stoica a pus astazi la punct ultimele detalii legate de transferurile jucatorilor brazilieni Tatu si Wires (foto stanga), care vor efectua vizita medicala si vor semna contracte cu gruparea din Ghencea. Dupa parafarea actelor, MM va reincepe negocierile cu Tibi Balan.
Cei doi jucatori au fost antamati de Steaua inca de saptamana trecuta, insa astazi au fost rezolvate si ultimele detalii legate de vizita medicala si de cazarea in Romania. Wires a ajuns deja in Romania, iar Tatu va sosi la noapte.

Dupa ce vor efectua vizita medicala, Wires si Tatu sunt asteptati la sediul clubului din Ghencea, unde vor semna contractele cu Steaua.

In varsta de 29 de ani, Leandro Tatu vine la Steaua din postura de jucator liber de contract. Ultima data el a evoluat la Beira Mar, pentru care a marcat de 9 ori in 27 de meciuri.

Stilul sau de joc este asemanator cu cel al lui Gigel Bucur si Jean Vladoiu, insa avantajul sau este ca poate lovi mingea la fel de bine cu ambele picioare.

Wires, un brazilian in varsta de 28 de ani, a evoluat ultima data in Portugalia, la revelatia Rio Ave. Stilul sau de joc este asemanator cu cel al lui Costin Lazar, cu un plus de agresivitate.

Dupa ce i-a transferat pe cei joi, MM Stoica se va ocupa, incepand de joi, de negocierile cu Tibi Balan, intrate in impas dupa ce jucatorul a cerut 250 de mii de euro salariu si 200 de mii de euro prima de instalare. MM spera sa-l convinga pe Balan sa accepte un salariu de 180 de mii de euro si 50 de mii de euro prima de instalare.

Un alt post pe care stelistii vor sa il acopere este cel de atacant de careu. MM s-a plimbat prin toata Europa, insa fie n-a fost multumit de ce a vazut, fie a gasit variante prea scumpe. MM a cerut inca doua saptamani termen limita pentru a gasi un atacant in Europa, insa in cazul in care acest lucru nu se va intampla ros-albastrii vor incepe cautarile in Liga 1.

Onlinesport


Oficial: Steaua i-a luat pe Wires si Tatu