FCSB

AISS catre Olaroiu: "Respectul nu se poate cumpara prin bilete gratuite si "proiecte"de zece zile!"

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti i-a transmis antrenorului Cosmin Olaroiu vineri, printr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX, ca tehnicianul se contrazice singur prin declaratiile lui, iar fanii stelisti nu vor fi alaturi de el doar "pentru bilete gratuite si un proiect de zece zile".
"În primul rând, prin ajutorul sau de zece zile, Cosmin Olaroiu se contrazice singur. Domnul Olaroiu spunea ca fotbalul românesc moare pentru ca totul se
decide de la o zi la alta si pentru ca nu exista proiecte pe termen lung.

"Prin acest gest al sau, domnia sa face exact ceea ce critica în conferinta de presa. Cum puteti sa ne cereti sa fim alaturi de ceva în care, asa cum demonstreaza propriile actiuni, nu credeti cu adevarat? Ce se va întâmpla dupa cele zece zile, când dumneavoastra veti pleca iar noi vom ramâne sa suportam în continuare excesele creditorului?", se întreaba AISS.

AISS considera ca prin venirea lui pentru zece zile, Olaroiu îl sprijina pe finantatorul Gigi Becali. "Astazi, domnul Olaroiu îl sprijina pe cel care a schimbat sase antrenori într-un sezon, doar pentru a reusi sa atinga ultimul obiectiv ramas în picioare, Cupa României, în încercarea de a închide înca o data gura suporterilor. Îi mentionam domnului Olaroiu ca singura modalitate prin care suporterii stelisti pot deveni iarasi fericiti o reprezinta ruperea oricaror legaturi între persoana lui Gigi Becali si clubul de fotbal Steaua Bucuresti", se mai mentioneaza în comunicat.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti încheie comunicatul prin anuntul ca fanii stelisti nu pot fi cumparati. "Dragostea si respectul nu se pot cumpara prin bilete gratuite si «proiecte» de zece zile!".

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca antrenorul Cosmin Olaroiu va pregati echipa în urmatoarele doua saptamâni, pâna la sfârsitul actualului sezon, în locul lui Sorin Cârtu, urmând ca în acte Gabriel Caramarin sa ocupe functia de principal.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca si-ar dori ca jucatorii Stelei sa fie cei care sa îl convinga sa ramâna la gruparea din Bulevardul Ghencea, prin atitudine si determinare, mentionând, totodata, ca are deja o întelegere cu alta echipa din strainatate.

Tehnicianul a adaugat ca spera ca la ultimul meci disputat de Steaua pe teren propriu în acest sezon, cel cu FCM Târgu Mures, sa fie stadionul plin, el fiind dispus sa permita intrarea gratuita a suporterilor, urmând sa suporte el cheltuielile.

Mediafax



AISS catre Olaroiu: "Respectul nu se poate cumpara prin bilete gratuite si "proiecte"de zece zile!"