FCSB

Spovedania lui Gigi Becali: "Gata, am scapat! Satana face spume, are clabuci la gura"

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Gigi Becali s-a spovedit public in fata oamenilor pe care i-a jignit in ultima vreme. Becali a inceput cu presedintele Traian Basescu si a terminat cu fanii Stelei, pe care i-a asigurat ca nu va pleca decat in anumite conditii. Becali a vorbit si despre Cristi Borcea, pe care l-a dat de gol ca-si insala nevasta.
Gigi Becali a inceput Saptamana Patimilor cu o spovedanie publica facuta inainte cu o zi de plecarea la Muntele Athos, unde va sta timp de patru zile.

De ce a facut Becali aceasta conferinta? "Am zis sa fac aceasta spovedanie pentru a-mi aduce aminte de ea. Pe viitor voi gresi mai greu! Plus ca vreau sa dau un exemplu pentru tot neamul romanesc, sa vada ca Becali poate fi smerit si poate sa-si ceara iertare in fata intregii natiuni", a explicat Becali.

Patronul Stelei si-a cerut iertare in fata mai multor oameni, incepand cu presedintele, terminand cu suporterii Stelei.

Gigi versus restul lumii


Traian Basescu:
"Cel mai mult am gresit fata de el, fata de capul tarii!"

Procurori si judecatori: "Le cer iertare procurorilor DNA, chiar daca mi-au facut mult rau. Apoi ii cer iertare si judecatoarei, dar pe ea trebuie s-o ierte Dumnezeu pentru cat rau a facut"

George Copos: "In fotbal, cel mai mult l-am jignit pe Copos, desi nu mi-a raspuns niciodata. Ii cer iertare, nu il judec eu pentru modul in care foloseste banii. Pe el il judeca Dumnezeu! Nu e mana larga, dar ca om mi-a dovedit ca este mai bun decat mine pentru ca eu l-am jignit in repetate randuri si el niciodata nu mi-a raspuns. Aseara, la 1-1, m-a sunat si mi-a zis <>"

Fanii Stelei: "Le cer iertare suporterilor stelisti pe care i-am jignit. Le cer iertare tuturor oamenilor din fotbal carora le-am gresit, chiar si lui Marian Iancu. Cer iertare galeriei, unora din galeria Stelei pe care i-am jignit. Asta nu inseamna ca maine plec si fac ceea ce spun ei!"

Homosexuali: "Cer iertare si minoritatilor sexuale. E problema lor, e boala lor, e handicapul lor! Dar asta nu inseamna ca nu-mi voi spune opinia daca este pacat sau nu"

Ricardo si Bonfim
: "Pe Bonfim si Ricardo ii iert! Sa vina la antrenamente! L-am chemat pe Cartu si am sa-i spun <> Bine, acum sa vrea si antrenorul!"

Hotii care i-au furat masina: "I-am iertat si pe hotii care mi-au furat masina! I-am iertat pe toti cei care mi-au facut un rau, pe procurori, pe judecatoare! N-am nici un pic de ura, am iertat totul!"

A promis ca va fi mai puternic


Chiar daca le-a cerut iertare persoanelor cu care s-a certat in ultimul an, Becali a dat asigurari ca nu-i va slabi in perioada urmatoare. Becali a promis doar ca va incerca sa nu-i mai jigneasca.

"Luptatorul Becali nu va pune niciodata arma in teaca! Voi ramane acelasi luptator, numai ca voi lupta numai cu arme pe care Dumnezeu le iubeste si le place. Nu voi mai lupta cu armele lui Satana. Si astea sunt jignirile, rautatile si injuriile! Nu le voi mai folosi!", a precizat Becali.

De asemenea, Becali a mentionat ca se simte usurat dupa ce s-a spovedit public. "Acum gata, sunt usurat! Sunt ca un nou-nascut! L-am innebunit pe Satana, este disperat! Cum stie ca sufletul meu s-a curatat, a innebunit, e disperat, face spume si clabuci la gura!", a spus el.

L-a dat de gol pe Borcea


In conferinta de presa de luni, Gigi Becali a vorbit si despre finul sau, Cristi Borcea, despre care a lasat sa se inteleaga ca nu se poate abtine sa nu-si insele sotia.

"Borcea are un suflet mai bun si mai curat decat mine! El face un pacat care este de moarte si la care nu poate renunta. Dar, probabil, usor-usor, cu timpul... Si eu faceam la el cand aveam 40 de ani! Am sa incerc sa il aduc pe calea cea buna. E imposibil ca Dumnezeu sa nu-l salveze", s-a amuzat Becali.

De asemenea, Becali a dezvaluit ca Borcea si-ar fi dorit sa urce si el pe Muntele Athos.

"Borcea a vrut sa vina cu mine la Muntele Athos, dar i-am zis sa mai astepte,sa fie mai curat. O sa-i spun eu cand sa vina!", a mai spus Becali.

Conditiile in care vinde Steaua


"Celor care au protestat impotriva mea le doresc sa fie sanatosi si sa scuipe! E clar ca sunt posedati! Ii iert pentru ce au facut, dar le cer parintilor lor sa ii tina acasa. Eu nu renunt niciodata la Steaua, acum sunt mai puternic! M-am lepadat de diavol si ma incarc cu Duhul Sfant. Sunt mai puternic! Niciodata nu voi lasa Steaua pentru ca nu ma va iubi Dumnezeu. Ma bat cu viata pentru propietate, este sfanta!", a mentionat Becali.

Apoi, Becali a prezentat conditiile in care ar vinde Steaua, asa cum isi doresc protestatarii de duminica.

"Pot sa castig si Liga Campionilor, ei nu ma vor iubi. Ei oricum sunt 500 de oameni din 5 milioane. 0,1% sunt impotriva mea dintre toti stelistii! Chiar daca 99% dintre stelisti ar spune sa plec, n-as pleca. Totusi, daca 50% + 1 ar spune sa plec si mi-ar da banii pe care i-am bagat, as pleca! Daca cei 500 care au protestat ar strange bani, tot nu as pleca. Ce fac cu cei 99% dintre stelisti care ma doresc?", a conchis Becali.

CONFERINTA DE PRESA A FOST IN DIRECT PE ONLINESPORT


12:40 - "Maicon cred ca va ramane la Steaua. E bine ca e baiat religios"

12:38 - "Nu are rost sa comentez despre meciul cu Sportul, cum sa fie blat? Steaua e batuta de Buzau si eu fac blat cu Sportul?"

12:36 - "Daca cei 500 care au protestat ar strange bani, tot nu as pleca. Ce fac cu cei 99% dintre stelisti care ma doresc?"

12:35 - "Chiar daca 99% dintre stelisti ar spune sa plec, n-as pleca. Totusi, daca 50% + 1 ar spune sa plec si mi-ar da banii pe care i-am bagat, as pleca!"

12:34 - "Pot sa castig si Liga Campionilor, ei nu ma vor iubi. Ei oricum sunt 500 de oameni din 5 milioane. 0,1% sunt impotriva mea dintre toti stelistii!"

12:33 - "Celor care au protestat impotriva mea le doresc sa fie sanatosi si sa scuipe! E clar ca sunt posedati! Ii iert pentru ce au facut, dar le cer parintilor lor sa ii tina acasa. Eu nu renunt niciodata la Steaua, acum sunt mai puternic! M-am lepadat de diavol si ma incarc cu Duhul Sfant. Sunt mai puternic! Niciodata nu voi lasa Steaua pentru ca nu ma va iubi Dumnezeu. Ma bat cu viata pentru propietate, este sfanta!"

12:31 - "Am vorbit cu Mititelu si mi-a spus ca mai bine sa-l iau de acum pe Mihai Costea, pentru ca nu ii era mintea la Craiova. Ii baga in raca pe Florin cu ceilalti"

12:30 - "Steaua nu a scos untul pana acum. De acum incepem! Dar daca facem un pas gresit, suntem pa!"

12:29 - "Cei din fata noastra au osanza, dar nu mai au unt. Au scos tot untul pana acum! Am vazut asta si la Timisoara, si la Galati! Nu mai au forta!"

12:28 - "Toate meciurile sunt decisive! Trebuie sa batem tot, e posibil sa fim campioni cu doua etape inainte de final"

12:27 - "Diavolul ma pune sa fac calcule, ma innebuneste! Ca pana la urma tot cum vrea Dumnezeu este!"

12:26 - "Dupa ce am facut aceasta spovedanie, e clar ca ma gandesc la titlu. Imi doream un podium Steaua, Vaslui si Galati inainte de spovedanie, sa avem acelasi numar de puncte. Daca noi trei am avea acelasi numar de puncte, se face un clasament in trei si noi am iesi primii"

12:25 - "Borcea a vrut sa vina cu mine la Muntele Athos, dar i-am zis sa mai astepte,sa fie mai curat. O sa-i spun eu cand sa vina!"

12:24 - "Borcea are un suflet mai bun si mai curat decat mine! El face un pacat care este de moarte si la care nu poate renunta. Dar, probabil, usor-usor, cu timpul... Si eu faceam la el cand aveam 40 de ani! Am sa incerc sa il aduc pe calea cea buna. E imposibil ca Dumnezeu sa nu-l salveze"

12:23 - "Pe Bonfim si Ricardo ii iert! Sa vina la antrenamente! L-am chemat pe Cartu si am sa-i spun <> Bine, acum sa vrea si antrenorul!"

12:21 - "I-am iertat si pe hotii care mi-au furat masina! I-am iertat pe toti cei care mi-au facut un rau, pe procurori, pe judecatoare! N-am nici un pic de ura, am iertat totul!"

12:18 - "Daca am gresit cuiva dintre antrenorii care au fost la Steaua, imi cer iertare acum. Poate ca au fost greseli mici"

12:17 - "Acum gata, sunt usurat! Sunt ca un nou-nascut! L-am innebunit pe Satana, este disperat! Cum stie ca sufletul meu s-a curatat, a innebunit, e disperat, face spume si clabuci la gura!"

12:15 - "Vreau sa-mi imbogatesc sufletul, vreau sa fac pentru inima mea. Unde e inima mea, e si comoara mea! Daca voi avea inima curata, voi avea o comoara sufleteasca in Ceruri. Daca nu e Dumnezeu si nu e credinta, nimic nu e!"

12:14 - "Am hotarat sa ma spovedesc public pentru ca aveam prea multe pacate, eram prea incarcat. Erau o povoara pacatele mele!"

12:13 - "Luptatorul Becali nu va pune niciodata arma in teaca! Voi ramane acelasi luptator, numai ca voi lupta numai cu arme pe care Dumnezeu le iubeste si le place. Nu voi mai lupta cu armele lui Satana. Si astea sunt jignirile, rautatile si injuriile! Nu le voi mai folosi!"

12:11 - "Cer iertare si minoritatilor sexuale. E problema lor, e boala lor, e handicapul lor! Dar asta nu inseamna ca nu-mi voi spune opinia daca este pacat sau nu"

12:10 - "Daca am uitat sa cer scuze cuiva, sa ma ierte! Cert este ca i-am cerut iertare lui Copos! Si daca i-am cerut lui, e clar ca am cerut la toata lumea"

12:09 - "Maine plec la Muntele Athos, dar asta nu inseamna ca atunci cand ma intorc o sa fiu un sfant. Numai ca voi incerca din toate puterile mele sa nu judec si sa nu mai jignesc nici macar cu un milimetru pe nimeni. Sa nu considerati ca opiniile pe care le voi avea vor fi atacuri si judecati, ci doar pareri"

12:08 - "Le cer iertare suporterilor stelisti pe care i-am jignit. Le cer iertare tuturor oamenilor din fotbal carora le-am gresit, chiar si lui Marian Iancu. Cer iertare galeriei, unora din galeria Stelei pe care i-am jignit. Asta nu inseamna ca maine plec si fac ceea ce spun ei!"

12:07 - "In fotbal, cel mai mult l-am jignit pe Copos, desi nu mi-a raspuns niciodata. Ii cer iertare, nu il judec eu pentru modul in care foloseste banii. Pe el il judeca Dumnezeu! Nu e mana larga, dar ca om mi-a dovedit ca este mai bun decat mine pentru ca eu l-am jignit in repetate randuri si el niciodata nu mi-a raspuns. Aseara, la 1-1, m-a sunat si mi-a zis <>"

12:05 - "Dupa aceea le cer iertare procurorilor DNA, chiar daca mi-au facut mult rau. Apoi ii cer iertare si judecatoarei, dar pe ea trebuie s-o ierte Dumnezeu pentru cat rau a facut"

12:05 - "Am sa incep cu capul tarii, presedintele Traian Basescu. Cel mai mult am gresit fata de presedinte!"

12:04 - "Am zis sa fac aceasta spovedanie pentru a-mi aduce aminte de ea. Pe viitor voi gresi mai greu! Plus ca vreau sa dau un exemplu pentru tot neamul romanesc, sa vada ca Becali poate fi smerit si poate sa-si ceara iertare in fata intregii natiuni"

12:03 - "Inaintez in varsta si am zis sa fiu cat mai lucid si sa fac precum Regele David. El s-a spovedit in fata publicului. Bine, eu n-am facut ca el, n-am luat nevasta prietenului, nu l-am trimis in razboi sa-i iau femeia!"


Spovedania lui Gigi Becali: "Gata, am scapat! Satana face spume, are clabuci la gura"