FCSB

Argaseala spune ca Steaua a terminat transferurile

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, luni, la finalul Adunarii Generale a LPF, ca transferul lui Nicolae Dica este marele câstig al formatiei antrenate de Marius Lacatus în perspectiva returului Ligii I.
"Dica este marele câstig al Stelei, a facut performanta aici. Cu siguranta în retur va arata cine este Dica", a spus Argaseala, precizând ca Steaua nu va mai face alte transferuri având în vedere ca s-au terminat ambele etape de pregatire centralizata din pauza competitionala.

Valeriu Argaseala considera ca Steaua este pregatita pentru returul Ligii I. "Steaua este pregatita pentru retur. Ultimul amical, ca si primul, este legat de venirea si plecarea din pregatirea centralizata. Ramâne sa vedem în meciurile oficiale", a afirmat Argaseala.

Oficialul stelist a precizat ca transferul atacantului formatiei Gloria Bistrita, Junior Moraes, la Metalurg Donetk nu l-a susprins. "În fotbal interesul unei anumite parti poate sa nu coincida cu interesul celeilalte parti. Nu m-a surprins ca Moraes a ales Metalurg Donetk. Ei au vrut sa aleaga Donetk si nu m-a susprins", a mentionat oficialul gruparii FC Steaua.



Argaseala spune ca Steaua a terminat transferurile