FCSB

Abrudan il ataca pe Lacatus

Cu un pas la Universitatea Cluj, Octavian Abrudan il ataca pe Marius Lacatus pentru modul in care s-a comportat cu el de la sosirea in Ghencea. Abrudan crede ca Steaua ar fi avut o alta soarta cu Victor Piturca.
"Era mai bine daca ramanea Piturca, dar au fost neintelegerile acelea intre el si patronul echipei. Cu Lacatus nu prea merge treaba, din pacate nu am apucat sa joc sub comanda lui. Sunt dezamagit in general pentru ca nu am avut rezultatele pe care le-ar fi vrut toata lumea sa le avem noi ca si echipa", a spus Abrudan pentru ProTV.

Dorit insistent de Universitatea Cluj, Abrudan sustine ca nu a luat inca o decizie, deoarece are si oferte din strainatate.

"Inca nu stiu daca raman la Cluj, nu stiu ce se va intampla. Astept si eu vesti de la impresarii mei sa-mi spuna exact. Si eu imi doresc cat mai repede sa stiu incotro ma indrept. Mi-ar placea sa raman acasa, dar iau in calcul si alte variante. Ar mai fi oferte, dar nu vreau sa ma gandesc inca pentru ca nu am luat decizia", a adaugat Abrudan.


Abrudan il ataca pe Lacatus