FCSB

Maftei, primul jucator dorit de MM Stoica la Steaua

La doar cateva ore de la oficializarea numirii lui Mihai Stoica in functia de manager general al Stelei, patronul Gigi Becali a facut public numele jucatorului dorit la formatia ros-albastra de noul sau colaborator.
"MM il vrea pe Maftei, vrea sa se tina de cuvant fata de jucator, dar sa vedem daca ne convine pretul", a spus Becali la Gsptv, adaugand ca si suporterii vor avea un cuvant de spus in materializarea acestui transfer.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat ca Mihai Stoica va castiga la Steaua bani in functie de performanta, avand un salariu chiar mai mic decat cel primit la Urziceni.

"Aici ia mai putini bani decît la Urziceni, dar va cîstiga de 5 ori mai mult daca va avea performante, adica sa produca bani. Deci sa intram în Liga Campionilor", a spus Becali.

Dupa spusele patronului din Ghencea, principala conditie inaintata lui Stoica a fost ca acesta sa nu dea afara niciun jucator sau membru al staffului administrativ existent.

Mihai Stoica a revenit, vineri, ca manager general la Steaua dupa trei ani si jumatate in care a ocupat aceeasi pozitie la Unirea Urziceni si o scurta trecere pasagera in aceasta toamna pe la FC Vaslui.

Onlinesport


Maftei, primul jucator dorit de MM Stoica la Steaua