FCSB

Ienei: "Nu Mihai Stoica va intrat in teren la Steaua"

Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, s-a aratat rezervat de numirea lui Mihai Stoica in postul de manager general la Steaua, spunand ca nu acesta va intra pe teren, ci jucatorii poarta in continuare responsabilitatea rezultatelor.
"Fiecare ins isi hotaraste soarta si chiar n-am ce sa comentez. Au fost niste tensiuni intre cei doi si lucrurile acestea se uita. Se pare ca MM este suficient de abil pentru a convietui o perioada alaturi de Gigi Becali".

"Mihai Stoica este un tip inteligent, dar nu el intra in teren si joaca. Tot jucatorii rezolva problemele din teren, cu ajutorul patronatului", a spus Ienei la Sport.ro

Tehnicianul care a adus Cupa Campionilor in 1986 la Steaua a mai adaugat ca are in continuare incredere in Marius Lacatus si capacitatea acestuia de a forma o echipa puternica in Ghencea.

"Sa nu credeti ca MM Stoica poate sa-i schimbe pe jucatorii de la Urziceni. Doar Lacatus poate sa faca o evaluare serioasa a fiecarui jucatori si sa gaseasca formula ideala. Eu inca mai cred in forta lui Lacatus de a fii valoros si pe terenul antrenoratului".

Emeric Ienei a mai spus ca Steaua va avea un meci greu la Targu Mures, pe care trebuie sa-l castige daca mai spera sa castige campionatul.

Onlinesport


Ienei: "Nu Mihai Stoica va intrat in teren la Steaua"